"Google" dokumentai saugiai perkelti į "Google Drive" (Video)  (11)

Jei naudojatės paslauga „Google Docs“, turėjote šiomis dienomis gauti pranešimą, kad visi jūsų „Docs“ sukurti ir saugomi failai saugiai perkelti į failų talpyklą „Google Drive“. Nuo šiol savo dokumentus galite bet kuriuo metu pasiekti adresu drive.google.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir su „Google Docs“, jūs toliau galite kurti, dalintis ir kartu redaguoti savo dokumentus, lenteles ir prezentacijas. Kitaip, nei "Google Docs", tik sauganti failus debesyje, „Google Drive“ padeda lengviau sinchronizuoti savo dokumentus su patalpintais saugykloje – speciali "Drive" progamėlė leidžia talpinti ir sinchronizuoti failus į debesį iš visų jūsų įrenginių. „Drive“ tinka „Mac“, „Android“, „iPhone“, „iPad“ ir PC įrenginiams.

Suraskite savo failus greičiau

„Drive paieška leidžia surasti reikalingus dokumentus pagal raktinius žodžius, net ir skenuotose dokumentuose ar paveikslėliuose be jokio teksto. Dar daugiau, „Google Drive“ integruota su trečių šalių programėlėmis, taigi galėsite siųsti dokumentus faksu, redaguoti video medžiagą, kurti svetainių maketus ir kita vienoje vietoje.

Daugiau apie naujovę žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(2)
(0)
(1)

Komentarai (11)