Apžvalgininkai: Nepirkite „iPhone 5“ dabar  (32)

Atrodo, jog problema, susijusi su „Apple iPhone 5“ išmaniuoju telefonu ir įlenkimais bei įbrėžimais ką tik išėmus įrenginį iš pakuotės, yra ypač didelio masto. Daugelis telefoną išbandžiusių apžvalgininkų rekomenduoja „Apple iPhone 5“ neskubėti pirkti bent jau kol neišaiškės oficiali gamintojo pozicija šiuo klausimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tam yra keletas priežasčių. Visų pirma, yra labai didelė tikimybė, kad išėmę iš pakuotės „Apple iPhone 5“ išmanųjį telefoną jūs išvysite tai, ko galbūt nenorėtumėte – mažus įlenkimus ir įbrėžimus palei telefono užapvalintus kampus. Antra, „Apple iPhone 5” naudojamas anoduotas aliuminis yra labai lengvai įbrėžiamas. Dėl tos priežasties, jog tiesiogiai ant anoduoto aliuminio dažomi dažai, jie gali labai greitai nusitrinti. Dažams nusitrynus, pasirodo sidabrinės spalvos dėmelės. Aliuminis taip pat yra palyginti minkštas metalas, todėl įlenkimai prie jau minėtų įbrėžimų labai galimi, ypač telefono šonuose.

Dėl šių dviejų priežasčių apžvalgininkai rekomenduoja neskubėti pirkti „Apple iPhone 5“, kurie yra iš pirmųjų partijų. O jei jau telefoną įsigijote, nusipirkite dėklą, nes tikimybė, kad po savaitės ar dviejų jūsų telefonas jau bus su rimtomis dėvėjimosi žymėmis, yra ypatingai didelė.

Internete net pasirodė „Apple“ rinkodaros vadovo Phillipo Schillerio komentaras, kad su laiku bet koks įrenginys, kuris naudoja aliuminį, o ant jo yra uždažomi dažnai, anksčiau ar vėliau nusitrina, taip parodydamas sidabrinės spalvos dėmeles. Tiesa, pati rinka, panašu, su tokiu požiūriu susitaikyti nėra linkusi.

Vis dar neaišku, kaip „Apple“ ketina šią problemą išspręsti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (32)