"Nokia" paaiškino, kaip veikia jos telefonų bevielė įkrova (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

forestbird 2012-10-03 11:19
Viskas atrodo įdomiai, tačiau mano suvokimu tuo žodžiu nauda ir baigiasi. 1. Kilimėlis. Jūs kraunate telefoną su kilimėliu ir jums skambina (jūs esate namuose ir nei garsiakalbio nei laisvų rankų įrangos nenaudojate) arba norite paėmę telefoną į ranką patikrinti el. paštą. Jei tai būtų įprastas įkroviklis jūs tai ir padarote tik kaba laidas, čia to padaryti negalima. 2. Bevielė krovimo stotelė. Na čia tai visai absurdas, tokią stotelę turėjo vienas pirmųjų Lietuvoje samsung telefonu (berods "gaidžiu" pramintas), tik ji buvo su kontaktais. Koks skirtumas ar padėsite telefoną ant kontaktų ar ant plastmasės. Patogumas tas pats tik negalėsite draugui pasigirti, kad krovimas vyksta bevieliu būdu. P.S. Mėgstu iniciatyvias idėjas, tačiau pats principas labai senas, o nauja panaudojimo vieta manau netikus.
Jomajo 2012-10-03 11:31
jei skambina paemei pakalbejai ir padejai atgal, kame bedos? taip tikrai daug patogiau nei kasdien kaisioti laida, turint galvoje kiek dabar laiko smartfonu baterijos. o del stendo tai ar daug smartfonu matei su kysanciais kontaktais?
forestbird 2012-10-03 12:37
O tą laidą įkišti nejau taip sunku? Išmaniojo telefono baterija privalo laikyti tiek, kad nereikėtų jo nuolat krauti, jei nuo rozetės negali nueiti, tai kur mobilumas. Kontaktai neturi kyšoti, telefonas tiesiog užsideda.
Osiris 2012-10-03 13:20
Klausimas kiek energijos tusciai prarandama naudojant sita kilimeli lyginant su laidu?
andriulis 2012-10-03 14:11
Dirbant daug telefonu nera patogu tikrintis kiek ten pas ji padalu like. Tiegiog vis padedi ant to kilimelio ir dasikraudineja. Asmeniskai man tai palengvintu darba.