"3Gear" naudoja du "Kinect" tiksliam kompiuterio valdymui pirštais (Video)  (1)

Kompanija "3Gear" neseniai pristatė technologiją, kuri naudoja du "Microsoft Kinect" valdiklius įprastiniam kompiuteriui valdyti. Šie įrenginiai geba tiksliai nustatyti prieš kompiuterio ekraną esančių vartotojų rankų ir pirštų judesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paprastas "Kinect" sensorius vis tik sukurtas ne itin tiksliai judesių registracijai (tam dar papildomai reikalinga būti nutolusiam tam tikrą atstumą nuo jo). Savo ruožtu, "3Gear" technologija leidžia atpažinti pirštų judesius su gana dideliu tikslumu, juo labiau, kad pirštai gali būti visai šalia ekrano (kaip parodyta vaizdo klipe). Tiesa, tai pasiekiama padvigubinus jutiklių skaičių ir naudojant specialiai tam sukurtą programinę įrangą.


"3Gear" nėra vienintelis žaidėjas tikslaus judesių atpažinimo srityje. Jai tenka susidurti su konkurentais "SoftKinetic", "Leap Motion" ir "Omek Interactive", kurios kuria analogiškas technologijas. Vis tik "3Gear" tvirtina, jog jos sistema yra patogesnė ir komfortiškesnė: rankų nereikia laikyti labai aukštai virš stalo paviršiaus, o naujas rankų riešų atpažinimo algoritmas, tikrinantis 3D kamerų gautus vaizdus su specializuota duomenų baze, labai supaprastina sąveiką su pačiu kompiuteriu. Tai žavi ir investuotojus, kurie kompanijai "3Gear" jau leido pasinaudoti pradinėmis $350 tūkst. investicijomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)