Sukurtas planšetinis kompiuteris su vaizdo projektoriumi (Video)  (3)

Kinijos bendrovė „Smart Devices“ pristatė planšetę „SmartQ-U7“, išsiskiriančią joje integruotu vaizdo pikoprojektoriumi. Šio miniatūrinio projektoriaus šviesos stiprumas yra pagal ANSI standartą yra 400 liumenų ir juo galima ant sienos ar kito tinkamo paviršiaus rodyti pristatymų skaidres, nuotraukas, filmus ar kitą turinį iš tiesiai planšetinio kompiuterio kaupiklio, skelbia „Liliputing.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SmartQ-U7“ projektorius, laikomas maždaug 1,8 metro atstumu nuo sienos, ant jos gali rodyti iki 125 cm įstrižainės 854 x 480 taškų raiškos vaizdą. Planšetinį kompiuterį valdo „Android 4.1“ operacinė sistema. Jame įrengtas 7 colių (17,5 cm) įstrižainės sensorinis ekranas, 2 branduolių procesorius, 1 GB darbinė atmintis.

„SmartQ-U7“ turi HDMI jungtį, lizdus atminties kortelėms ir ausinėms, sakoma pranešime. Naujasis planšetinio kompiuerio modelis dar nepateiktas rinkai, bet jau skelbiama jo kaina. „SmartQ-U7“ su 8 GB vidinės atminties kainuos 315 JAV dolerių, o modelis su 16 GB kaupikliu bus pardavinėjamas už 400 dolerių.

Planšetinis kompiuteris „SmartQ-U7“ yra vienas pirmųjų, turinčių integruotą pikoprojektorių. Iki šiol vartotojams buvo siūlomi išmanieji telefonai su pikoprojektoriais, populiariausias iš jų buvo „Samsung Galaxy Beam“, pristatytas šių metų vasarį. Daugiau apie šią naujovę žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(0)

Komentarai (3)