Kardinaliai atnaujintas "eBay" elektroninės parduotuvės dizainas  (3)

Rugsėjo mėnesio pradžioje po 17 metų pertraukos pristatytas atnaujintas „eBay“ logotipas pasirodo buvo tik visko pradžia. Būtent nuo vakar kai kuriose šalyse apsilankius „eBay“ elektroninėje parduotuvėje buvo galima pastebėti ne tik atnaujintą logotipą, tačiau ir ryškius dizaino pokyčius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtina paminėti ir tai, kad tinklalapyje atlikti ne tik kosmetiniai, bet ir techniniai patobulinimai.

Prie svarbiausių dizaino pokyčių minima ne tik kardinaliai pasikeitęs dizainas, tačiau ir atnaujinta paieškos sistema, kuri reikiamas prekes nuo šiol leis surasti dar lengviau ir paprasčiau. Taip pat atnaujintas ir prekių peržiūros katalogas – nuo šiol prekes bus galima peržiūrėti panašiu principu kaip ir „Google Vaizdai“ pateikiamus paieškos rezultatus.

San Francisko gyventojai galėsis džiaugtis ir nauju „eBay Now“ servisu, kuris garantuos, kad užsakytos prekės gavėją pasieks tą pačią dieną. Vis dėlto, neatmetama galimybė, kad „eBay Now“ šiek tiek vėliau bus prieinamas ir kitose valstybėse bei miestuose.

Besinaudojantys „eBay“ elektroninės parduotuvės paslaugomis, atnaujintą dizainą gali išbandyti jau dabar, kadangi jis jau prieinamas ir Lietuvos gyventojams. „eBay“ atstovai taip pat pažadėjo, kad atnaujinta elektroninės parduotuvės versija viso pasaulio gyventojams bus prieinamas per artimiausias 100 dienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: