Japonijoje operacinė sistema „Windows 8“ apaugo talismanais  (8)

Tie, kas nors kažkiek yra susipažinę su japonų rinkos specifika, turėtų visiškai nenustebti sužinoję, jog šioje šalyje kompanija „Japanese Delivery Service Partner“ pradėjo platinti operacinę sistemą „Windows 8“ įpakuotą į specialią rinkinio dėžutę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dvi mergaitės ant dėžučių su nauja „Windows“ versija (beje, rinkinyje yra ir naujausia kompanijos pelė „Microsoft Wedge Touch Mouse“) – tai Madobe Ju ir Madobe Ai („mado“ japoniškai reiškia „langas“, matyt, kažkokios sąsajos su terminu „Windows“). Perkant rinkinį, jūsų laukia speciali darbastalio tema – piktogramos, paveiksliukai, garsai. Balsus nurodytiems personažams padovanojo japonų įgarsinimo aktoriai Asuka Nisi ir Nao Tamura. Yra dvi rinkinių versijos, siūlomos už maždaug 688 litų (skaičiuojant mūsų valiuta).

Iš principo, tai yra toli gražu ne pirmas atvejis, kai Japonijoje „Microsoft“ produkcija parduodama pasinaudojant anime tematika. Pavyzdžiui, operacinėje sistemoje „Windows 7“ talismanu tapo Nanami – personažas, kurį įgarsino Japonijoje gerai žinoma dainininkė Nana Midzuki. O tuo metu lietuviui, norinčiam išsiskirti iš minios, užtenka tiesiog nusipirkti legalią Windows OS…

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: