"Apple" stiprina pajėgas mobiliojo asistento "Siri" tobulinimui  (1)

„Apple“ priėmė į savo būrį William Stasior, kuris kompanijoje „Amazon“ vadovavo „A9“ skyriui atsakingam už paiešką, navigaciją ir reklamą. Prieš tai W.Stasior vadovavo „AltaVista“ ir buvo šios įmonės bendraįkūrėjas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Apple“ W.Stasior padės tobulinti virtualųjį asistentą „Siri“, kuriuo galima naudotis įrenginiuose su „iOS5“ ir „iOS6“. Kaip žinome, „Apple“ neteko 2 svarbių žmonių, kurie dirbo prie „Siri“ nuo pat jos atsiradimo - tai Adam Cheyer ir Dag Kittlaus. A.Cheyer paliko kompaniją 2008m. , o D.Kittlaus - prieš metus.

Naujasis „Siri“ skyriaus vadovas gali padėti Kupetrino kompanijai tobulinti paieškos internete sistemą, bei ištaisyti „iOS Maps“ klaidas. Šiuo metu daugelis "Apple" produkcijos vartotojų nėra itin patenkinti mobiliojo asistento "Siri" funkcionalumu, kadangi į daugumą balsu užduodamų komandų ši programa tiesiog atsiliepia "Ar norėtumėte atlikti paiešką internete?" (angl. "Would you like to make a web search?"). Turbūt tai ne paskutinis naujas žmogus „Apple“ kompanijoje, nes dirbti ir tobulėti yra kur.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobili.lt
Mobili.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: