Japonijoje HTC pristatė išmanųjį telefoną „J Butterfly“ su 5 colių ekranu  (5)

Jau kurį laiką internete sklandė gandai apie tai, jog kompanija HTC ruošią išmanųjį telefoną su 5 colių įstrižainės ekranu. Pastarasis, kaip buvo spėjama, turėjo pasirodyti JAV operatoriaus Verizon asortimente. Vis tik japonų operatorius KDDI aplenkė savo amerikiečių kolegas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

KDDI pristatė Taivano gamintojo naujieną – išmanųjį telefoną „J Butterfly“ su 5” įstrižainės Super LCD 3 ekranu ir „Full HD 1080p“ (1920×1080) raiška (440 ppi). Įrenginys dirba su operacine sistema „Android 4.1 Jelly Bean“. „J Butterfly“ gavo keturių branduolių procesorių „Snapdragon S4 Pro“ (APQ8064), dirbantį 1,5 GHz taktiniu dažniu ir turintį „GPU Adreno 320“, 8 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje su galimybe įrašyti „Full HD“ formato vaizdinę medžiagą, taip pat 2,1 MP raiškos kamerą priekyje, 2 GB operatyviosios atminties, 16 GB talpos duomenų kaupiklį, „microSD“ atminties kortelių skaitytuvą, HDMI lizdą, IrDA sąsają, bevielio ryšio adapterius „Bluetooth“ 4.0, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, NFC technologijos palaikymą.

Išmaniojo telefono baterijoje telpa 2020 mAh, telefonas sveria 140 gramų, spalvinė gama – juoda, balta arba raudona. Taip pat žinoma, jog įrenginiai palaiko DLNA technologiją, taip pat mobiliojo ryšio standartus LTE, CDMA/GSM/UMTS/GPRS. Prekyboje išmanusis telefonas „HTC J Butterfly“ pasirodys gruodžio pradžioje, deja, apie kainą kol kas nei gamintojas, nei japonų operatorius nepranešė.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: