Populiariausi slaptažodžiai išlieka "password" ir "123456"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Osiris 2012-10-26 11:25
Idomu koks zmoniu abejingumas tam tikruose tinklapiuose - as pvz dedu rimtus pass and email ir soc. tinklu, bet buna kokie tikrai buki saitai, kaip anime fan clubai ir siaip visokie buki forumai, kur tikrai dzin ar kas isilaus, nes vargu ar ten kada antra karta pasirodysiu, tai kodel gi nedejus pass "password"
rimroot 2012-10-26 12:25
aš irgi nerimtuose ir beveik nenaudojamuose saituose naudoju paprastus slaptažodžius, tik kad dabar jau ne visur galima paprastą slaptažodį, nes tikrina ne tik sudėtingumą bet ir patį slaptažodį
Ketleris 2012-10-26 15:06
vienam puslapy reikalauja didžiosios raidės kitur skaičiaus, nervina
kionig 2012-10-26 15:14
Apie slaptžodžių svarbumą galima palyginti tokiu paprastu pavyzdžiu: įsivaizduokite, kad ant svarbių dokumentų, kaip turto paveldėjimas, ar įteisinimai pas notarus pasirašytumėt tokiu parašu „|“. O, dabar įsivaizduokite, kad kiekvienas kitas gali jūsų parašą lengvai padirbti... Turbūt nereikia dar ir sakyti, kad žmonės yra kvaili tinginiai, gyvenantys tik šia diena ir lengvabūdiškai pasirenka tokius slaptažodžius, nes nėra pajėgus įsiminti tel. nr., slaptažodžio ar kitų Žinoma, kaip gi loozerių nenervins, kai jų atmintis išgaruoja po 2 sekundžių. Esmė tame, kad nelavinant smegenų, jos degraduoja. O, kadangi šiandien vartotojiškame pasaulyje pagal nutylėjimą „vartotojas visada teisus“, todėl adminams tenka galvoti už pačius bukus vartotojus ir juos su pagaliu varinėti, kad tie kaip beždžionės nesirinktų tokių lengvabūdiškų slaptažodžių.
tomokoja 2012-10-27 02:23
neperkaisk zmogau. as pats pvz dirbu IT bet reik suprast kad zmones yra zmones. ar tu nori kad striptizo sokeja astronomijos paskaitas vestu? galbut jie labai geri savo srityj, jei tu IT profas tai dar nereiskia kad visi (l)useriai.
azotas 2012-10-27 02:32
as tai sasiuvini uzsirases slaptazodzius bet dar neprireike paziuret, pakolkas atsimenu.
trapecijus 2012-10-27 14:26
Na aš tai ant technologijos.lt, FB, skype naudoju paprastą tą patį slaptažodį, ant gmail, ebay, PayPal, iTunes ir bankininkystei kitokius, nevienaženklius Yra kažkada tekę sėdėt prie PayPal berods ir laužyt galvą koks slaptažodis. Bet iš kokio šešto karto pavyko įvest tinkamą