DRAM gamintojai nusivylę "Windows 8"  (4)

Vis dar susidurdama su gamybos pertekliumi, sandėliuose dulkančia pertekline produkcija bei vis mažėjančiomis DRAM lustų kainomis. Pastarosios atminties mikroschemų gamintojai tikėjo, kad „Windows 8" startas situaciją kardinaliai pakeis, tačiau kol kas „gelbėjimosi rato" nematyt... Tiesa, vartotojams ši situacija yra palanki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip buvo įprasta, su kiekvienu nauju „Windows" versijos pasirodymu PC komponentų gamintojai anonsuodavo aibes savo naujų produktų, o vartotojai suskubdavo nusipirkti daugiau papildomos darbinės atminties, tokiu būdu padidindami DRAM lustų užsakymų skaičių.

„Windows 8" sukūrus to paties, tik kiek patobulinto, branduolio (angl. kernel) pagrindu, kaip ir „Windows 7" atveju, visai nenuostabu, kad naujoji OS nenaudoja daugiau resursų, nei DRAM gamintojai norėtų matyti. Maža to, „Microsoft" pasirūpino, jog vartotojas lengvai ir pigiai galėtų atnaujinti savo „septintukę" į „aštuntukę", todėl panašu, kad vienintelis DRAM gamintojų išsigelbėjimas gali tapti tik naujų „Intel", AMD ir ARM platformų startas, kurios jau naudos DDR4 standarto dinaminę operatyviąją atmintį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)