"Sky WiFi Smartpen" – rašiklis, į atmintį įrašantis ranka rašytą tekstą (Video)  (0)

Ar norėtumėte turėti rašiklį, kuris visą ranka parašytą informaciją iš karto išsaugotų kompiuteryje, planšetėje ar telefone? Visa tai padaryti įmanoma naudojant „Sky WiFi Smartpen“ inovatyvią rašymo priemonę, kurią neseniai pristatė kompanija „Livescribe“. Techniniu požiūriu tai nėra naujovė, tačiau šio tipo rašikliai dar niekada nebuvo tokie funkcionalūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašiklis „Sky WiFi Smartpen“ belaidžiu ryšiu arba USB laidu perduoda ant popieriaus pateiktą informaciją tiesiai į prietaisą, kuriame veikia „Evernote“ programa. Visa gauta informacija kaupiama programos paskyroje, tad naudotojas bet kada gali redaguoti ir tvarkyti perkeltus dokumentus ar piešinius. Kartu su rašytine informacija į rašiklį galima įrašyti ir garsą, kurį taip pat galima perklausyti pasinaudojant integruotu garsiakalbiu arba ausinėmis. Kompiuteriuose ir planšetėse integruotu specialiu siuntimo mygtuku galėsite informacija dalytis „Google“, „Dropbox“ ir „Facebook“ tinkluose. Taigi naudotis išmaniuoju rašikliu ne tik paprasta, bet ir palyginti patogu.

Panašios paskirties rašiklių egzistavo ir anksčiau, tačiau jiems buvo reikalingi specialūs aparatiniai priedai, pritvirtinami prie rašymui naudojamo popieriaus lapo. Šis įrenginys, deja, taip pat turi vieną apribojimą - jam naudoti reikalingas popierius, kurio paviršiuje yra suformuotos mažytės skylutės - pagal jas rašiklis "orientuojasi" erdvėje ir nepameta rašomo teksto koordinačių. Pats padėties sekimas vykdomas naudojant infraraudonuosius spindulius. Daugiau apie šį įtaisą žiūrėkite tolesniuose video:



Šis 2 GB informacijos talpinantis rašiklis prekyboje pasirodys lapkričio 1-ąją, o jo kaina bus gerokai didesnė nei pirmtako „Echo“ rašiklio. „Smartpen“ kainuos 170 JAV dolerių (maždaug 455 litus).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)