ZTE U950 su keturių branduolių "Tegra 3" ir 4.3 colių ekranu kainuoja vos $160  (12)

Jei pagalvojote, kad naujienų redaktoriai sumaišė lapkričio pradžią su balandžio 1-ąja, tai smarkiai klystate. Toks išmanusis telefonas iš tikrųjų jau egzistuoja, jis iš tikrųjų turi keturių branduolių "nVidia Tegra 3" procesorių, o pirkėjams jis kainuoja 999 juanius (tai yra maždaug $160, arba 430 lt).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo ruožtu modelio U950 gamintojas yra ne koks nors Kinijos "liaudies meistras", o visai didelė ir gerai žinoma net ir už Kinijos ribų korporacija ZTE. Be jau minėto mikroprocesoriaus, kuris dirba 1,3 GHz taktiniu dažniu ir kuris turėtų leisti parodyti deramą produktyvumo lygį, kitos ZTE U950 specifikacijos numato 4,3“ įstrižainės ekraną, 1 GB operatyviosios atminties, 5 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje ir 0,3 MP raiškos kamerą priekyje.

Be viso kito išmanusis telefonas turi 2000 mAh talpos bateriją, operacinę sistemą "Android 4.0 Ice Cream Sandwich". Matyt, vienu iš didžiausių minusų reikėtų pripažinti vos 4 GB talpos integruotąjį duomenų kaupiklį. Prekyboje ZTE naujokas, kurio korpuso storis sudaro 9 mm, turi pasirodyti lapkričio mėnesį. Ar telefonas pasirodys ir Europos rinkoje, gamintojas šiuo metu nutyli.


 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: