Savo anonso laukia veidrodinis fotoaparatas „Nikon D5200“  (5)

Japonų kompanija „Nikon“ planuoja greitu metu išleisti dar vieną veidrodinio fotoaparato modelį, ir tai žada daryti, nežiūrint į gana įtemptą darbo grafiką: per keletą paskutinių mėnesių publikai buvo pristatyti tokie modeliai, kaip „Nikon D4“, „Nikon D800“, „Nikon D3200“ ir „Nikon D600“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinių teigimu, visai greitai kompanija pristatys dar vieną skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų (DSLR) atstovą „Nikon D5200“, praneša interneto portalas „Nikon Rumors“.

Naujoko pirmtakas, dabartinis modelis „Nikon D5100“, pasirodė dar 2011 m. balandžio mėnesį, taigi gamintojas jau jaučia, kad laikas atnaujinti šią liniją nauju produktu. Jei tikėsime gandais, naujoko D5200 specifikacijos atrodys taip: CMOS sensorius su 24 MP raiška, vaizdų apdorojimo procesorius „Expeed 3“, jautrumo diapazonas bus padidintas iki ISO 25 600. Be to, teigiama, kad serijinio fotografavimo sparta sieks 5 kadrus per sekundę, kameros sistemos pagrindą sudarys 2016 taškų RGB sensorius, taip pat vartomas 3“ įstrižainės ir 921 tūkst. taškų LCD ekranas.

Tikslios „Nikon D5200“ pasirodymo rinkoje datos kol kas gamintojas nepateikia, tačiau šaltiniai teigia, jog debiutas įvyks jau lapkričio mėnesį.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: