Naujos "nVidia" tvarkyklės paspartins žaidimus "Linux" sistemoje  (16)

Kompanija "nVidia" pranešė, jog naujos "GeForce R310" tvarkyklės padvigubina produktyvumą ir žymiai paspartina žaidimų krovimąsi kompiuteriuose, naudojančiuose operacinę sistemą „Linux“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos atstovai pažymi, jog „GeForce R310“ tvarkyklės yra praktiškai vienerių metų darbo tarp „nVidia“, „Valve“ ir kitų žaidimų kūrėjų rezultatas, o kartu suteikia kompiuterių su OS „Linux“ savininkams plačias žaidimų galimybes, kurios demonstruoja didžiausios pasaulyje operacinės sistemos su atviro išeities kodu potencialą.

„GeForce R310“ tvarkyklės palaiko naujausius „GeForce GTX 600“ serijos su „Kepler“ architektūra grafinius procesorius. Tiesa, nauja programine įranga gali pasinaudoti ir „GeForce“ vaizdo plokščių savininkai, įskaitant „8800 GT“ ir naujesnes, o pačias tvarkykles galima parsisiųsti, pasinaudojus šia nuoroda.

Panašus kompanijos „nVidia“ žingsnis gali būti vertinamas kaip pasitraukimas iš tos graudžios situacijos, su kuria jau spėjo susitaikyti daugelis „Linux“ kūrėjų. Tikėtina, jog ne paskutinį vaidmenį atliko ir ekscentriškojo Linus Torvalds pasirodymas šių metų vasarą, kai jis viešoje Aalto universiteto (Suomija) lekcijoje atvirai išsakė savo nuomonę nVidia atžvilgiu, parodęs vidurinįjį pirštą bei pasiuntęs žaliųjų stovyklos atstovę velniop.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(48)
(0)
(40)
Bendrinti

Komentarai (16)

Susijusios žymos: