„Microsoft Office 2013” biuro programų paketą gali išbandyti visi norintys  (2)

Naujasis „Microsoft“ biuro programų paketas, vardu „Office 2013“, partneriams buvo pristatytas praėjusį mėnesį. Nepaisant to fakto, įsigyti šį biuro programų paketą galėsime tik kitų metų pirmajame ketvirtyje, o štai „Microsoft“ šiuo metu jį siūlo išbandyti visiems norintiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft TechNet“ svetainėje, šiame puslapyje, jūs galite parsisiųsti bandomąją biuro programų paketo „Office 2013“ versiją, kuria nemokamai galėsite naudotis 60 dienų. Viskas, ko reikia, tai prisijungti prie savo „Microsoft“ sąskaitos ir užpildyti keletą laukelių formoje.

Programinės įrangos gigantas siūlo tiek 32 bitų, tiek ir 64 bitų operacinėms sistemoms skirtas versijas. Nežvelgiant į tai, jog tai tik bandomoji „Office 2013“ versija, „Microsoft“ vartotojams siūlo pilną paketą, kuris turi „Professional Plus“ vardą. Į šį paketą įeina „Word“, „PowerPoint“, „Excel“, „Outlook“, „OneNote“, „Access“, „Publisher“ ir „Lync“ programos.

Visi tie, kurie nori ne bandomosios „Microsoft“ biuro programų paketo versijos, gali įsigyti „Office 2010” versiją. Ją, tuo tarpu,  galite įsigyti nesukdami galvos. Jei licenciją nusipirkote po spalio 19 ar įsigysite šiek tiek vėliau, „Microsoft“ jums pasiūlys nemokamą „Office 2013“ licenciją, kai tik pastarasis biuro programų paketas pasirodys rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(1)
(11)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: