„Samsung“ jau ruošia „Full HD“ ekraną „Galaxy S IV“ išmaniajam telefonui  (16)

Tenka pripažinti, kad išmaniojo telefono ekranas šiomis dienomis yra vienas iš svarbiausių tokių įrenginių aspektų. Nieko keisto, kad tai Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ supranta ir šiuo metu jau baigia ruošti „Full HD“ raiškos ekraną savo naujajam flagmanui „Galaxy S IV“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak įvairių šaltinių Pietų Korėjos žiniasklaidoje, „Samsung“ jau kitų metų pradžioje, „CES 2013“ parodoje, pristatys 4.99 colio įstrižainės „Full HD Super AMOLED“ tipo ekraną. Teigiama, kad ekranas ne tik pasižymės „Full HD“ raiška, tačiau ir bus labai plonas, naudos mažai energijos, pasižymės pukiu kontrastu bei turės net 441 PPI taškų tankumą (angl. pixel density).

Manoma, jog šiuo metu „Samsung” stengiasi iš paskutiniųjų kuo greičiau tokius ekranus pradėti gaminti masiniu būdu, kad suspėtų tokį ekraną pritaikyti „Galaxy S IV“ išmaniajam telefonui, kuris turėtų pasirodyti kitų metų antrajame ketvirtyje. Šiuo metu, tuo tarpu, esamas „Samsung“ flagmanas „Galaxy S III“ turi 4.8 colio įstrižainės ekraną, kuris pasižymi HD raiška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(64)
(0)
(30)

Komentarai (16)