„Times“ įvardina 100 visų laikų geriausių kompiuterinių žaidimų  (15)

Net neverta sakyti, kad daugelis leidinių ir interneto tinklapių ne kartą yra įvardinę 100 geriausių visų laikų kompiuterinių žaidimų, tačiau tai pirmą kartą daro ypač garsus žiniasklaidos atstovas, kuris kasmet renka ir metų žmogų. Mes, žinoma, kalbame apie garsųjį leidinį „Times“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sąrašas, beje, neturi aiškios numeracijos, taigi nėra taip, kad vienam žaidimui skirta pirmoji, o kitam – paskutinioji vieta. Taigi žaidimų sąrašas prasideda nuo seniausiojo, tiksliau „The Oregon Trail“, o užsibaigia visai neseniai pasirodžiusiu „Mass Effect 3” žaidimu.

Visgi žaidėjai vargu ar sutiks su visu „Times“ sąrašu. Jame iš esmės minimi žaidimų serijos pradininkai, bet taip yra ne visada. Išskirti būtų galima „Half-Life 2“, kai pirmasis „Half-Life“ neminimas, taipogi jau minėtą „Mass Effect 3“ bei „Call of Duty: Modern Warfare“.

Kad ir kaip bebūtų keistą, sąraše neminimos „Unreal Tournament“, „Battlefield“, „Command and Conquer“, „Gran Turismo“, „Forza Motorsport“, „Need For Speed“ ir netgi „Mario Kart“ žaidimų serijos, kurios ne tik yra ypač gerai parduodamos per visą žaidimų laikotarpį, bet ir sulaukusios kritikų liaupsių. Tiesa palikta galimybė skaitytojams pasakyti, ar žaidimas vertas sąrašo, ar ne. O visi tie, kurie su „Time“ leidinio sąrašu nori susipažinti iš arčiau, spauskite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(57)
(0)
(14)

Komentarai (15)