„Išmaniojo dviračio“ pavaras perjunginės ne kas kitas, o išmanusis telefonas!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marazas 2012-11-21 10:17
Man atrodo, kad greičiau išpopuliarės elektriniai dviračiai, nei tokios automatinės sistemos. Šiaip ar taip, minant pilna jėga ir permetant pavaras (šiuo atveju "ipadas" nežinau ar vertina, kad ant pedalų rimtai "užmynęs"), tai nelabai turėtų būt sveika grandinei ir žvaigždėms. Na čia toks pamąstymas iš praktikos. Juk permetant pavaras visada šiek tiek "nuimi gazą", kad neprasisuktų lenciūgas ar dar koks velnias. O kai pavaros mėtomos automatiškai, tai jau visaip gali būti, čia ne automobilis ir kojų jėga tiesiogiai veikia ratus.
Borland 2012-11-21 13:51
galėtų tiesiog supipsėti tris kartus prieš perjungiant
fraktalas 2012-11-21 19:25
Eilinė nesamonė, kur jūs matėte tokio tikslumo reljefo žemėlapius. Ne nuo to galo pradeda.. Mano supratimu reikia stebėti jėga su kuria spaudžiami pedalai, jai ji per stipri mesti žemesni bėgi, jai per lengva aukštesnį.
situ 2012-11-22 12:21
Perjungti pavaras pagal jėgą irgi nevisai logiška. Jei reikia pro kokią gatvę greitai pralysti, tai paduodi iš pradžių daug jėgos ir dar užkeli iki nemažo kadenso. Nesamonė gausis, jei dviratis pajutęs didesnę jėgą iškart perjungs sunkesnę pavarą. Labai abejoju, kad automatinės pavaros turės bent šiektiek populiarumo. Mano manymu, daug naudigesnis dalykas būtų tiesiog elektroniškai valdomos pavaros, jos galėtų veikti greičiau ir tiksliau nei mechaniškai valdomos. Tiksliau reiktų sakyti veikia, jas jau galima nusipirkti kiekvienam turinčiam kruvą atliekamų pinigų.
fraktalas 2012-11-22 14:25
Tam pakanka fiksuoti greiti ir pedalu apsukas, zodziu viskas turi veikti taip pat kaip automobilyje ir nereikes isradineti jokiu naujoviu. Srytis manau verta demesio, vien del to kad ja mazai kas naudoja. Kazkada ir begius dviratyje laike prabanga. Cia kaip paziuresi, man nesunku is 21 begio pasirinkti man tinkamsiausia, bet kiti juk suka tas rankenas maigo ir tiesiog tikisi kad kazkas pasikeis.. Cia gal reikia buti dviraciu myletoju ir stengtis kad vaziavimas butu vis malonesnis.
Xdmin 2012-11-22 14:40
Tokiems yra sukurti miesto dviraciai, kurie turi priekyje viena zvaigzde ir gale 3.