Rusijoje gaminama tarpžemyninė raketa pakeis jėgų santykį pasaulyje?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nondescript 2012-11-24 13:55
Jo, idomiausia kai parašė apie prevencines priemones, prevencija tai užbėgimas nusikaltimui už akių, idomu kokį nusikaltimą galima padaryt su priešraketiniu skydu, numušt jų "nekaltas" raketas? Ir čia HAL9000 palyginimas teisingas, tas pats kas apsitvertum nuo kaimyno, o jis naktį išspardytų tvorą, motyvuodamas, kad nebegali eit vogt obuolių. Čia agresija visiškai ne vietoj ir ne laiku. Na bent ramu žinant, kad 90% jų ta raketa susprogs dar nepakilus nuo žemės.
Leons 2012-11-24 14:14
Siūlau pasigaišinti laiką ir pasidomėti skydo veikimo principu bei Gazos ruože naudojama ginkluote (patikėk jie ginkluotės patys nesigamina, nes nei moka nei turi kur, bet visada atsiranda tokios šalys "geruolės" kaip Rusija, kuri visiems kam negaila dalina ginklus ir to nesibodi). Taip pat nebejuokink su skydo neekonomiškumu. No shit sherlock, karas neapsimoka niekam, išskyrus karo, medicinos ir kitoms pramonėms, kurios iš to kala pinigus.
neblogenso 2012-11-26 21:52
@ nondescript Viskas elementaru, nebent nenori kreipti į tai dėmesio. JAV raketa skrenda į Maskvą, rusų nukrenta kažkur pakeliui. @ Leons Karinė pramonė neša pelną, ją perka silpnenės šalys, neišimtis, mūsiškė. O karas yra iš dalies pelningas, bent JAV. Jei nebūtų, nekariautų. Nafta. Ten kur jos nėra, nėra ir pasaulio policijos (Afganistane stato naftos vamzdį). O šiaip rusai turi neblogą mobilų priešraketinį skydą. Pastarieji ir saugo strateginius objektus. Netyngit pasiskaitykit - http://www.ausairpower.net/APA-S-400-Triumf.html http://www.ausairpower.net/APA-96K6-Pan ... guska.html http://www.ausairpower.net/APA-Giant-Gl ... ocId199011.
Arns 2012-11-26 23:55
*nondescript Policija irgi gerai saugo, bet totalitarinių rėžimų rankose, ji tampa susidorojimo įrankiu. Šiuo atveju skydas nors ir nenukreiptas prieš Rusiją, bet pablogėjus santykiams pasirodytu, kad jo poveikis yra Rusijos susilpninimas, Rusijos šnipinėjimas, prie sienos įkurti daliniai, kurie papildomai pareikalautu praplėsti būtinus naikinti taikinius ir t.t. Taip, kad nereikia kvailintis. Bet koks JAV galios apribojimas iššauktu adekvačią reakciją iš jos pusės. Tiesiog dominuojančios valstybė supranta, kad nusileisti tokiuose taškuose, tai kaip šachmatuose atiduoti bokštą "vardan smagumo" *Leons, net Izraelis pripažįsta, kad bene pusė į jų teritoriją paleidžiamų raketų vietinės gamybos. Pačios tolimiausios įvežtinės, bet ir tai labiau su Iranu susisiejusios. Šiaip Rusijai su Izraeliu nelabai yra ko pyktis, ir remti fanatus musulmonus, kurie pasitaikius progai į Čečėniją ar kurį kitą Kaukazo regioną paskui atklystu.