„Rockstar“ tęsia invaziją į „Google Android“ ir „Apple iOS“, pristatys „Grand Theft Auto: Vice City“  (6)

Žaidimų plėtotojas „Rockstar“ tęsia savo klasiką tapusių žaidimų invaziją į „Google Android“ ir „Apple iOS“ mobiliąsias operacines sistemas. Šiuo metu galima įsigyti „Grand Theft Auto III“ bei „Max Payne“ žaidimus, o dar vienas „Grand Theft Auto“ serijos žaidimas pasirodys netrukus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei spėjote, atspėjote teisingai, nes tai yra „Grand Theft Auto: Vice City“. Šis žaidimas švenčia savo dešimtmetį, nes prieš daugiau kaip dešimt metų, 2002 metų spalio 29 dieną, pasirodė žaidimų kompiuteriui „Sony PlayStation 2“ bei pakėlė atviro pasaulio žaidimus į naują lygmenį.

„Google Android“ ir „Apple iOS“ mobiliosioms operacinėms sistemoms „Grand Theft Auto: Vice City“ pasirodys jau gruodžio 6 dieną, o žaidimas abejoms platformoms kainuos tiek pat, tai yra 5 JAV dolerius. „Rockstar” pažadėjo, jog atmosfera išliks ta pati, kuria ir mėgavosi žaidimų bei asmeninių kompiuterių savininkai prieš dešimtmetį, bet kalbant apie grafinę žaidimo pusę, ji ženkliai atnaujinta su naujais veikėjų modeliais bei aukšta raiška.

Mes galime priminti, jog „Grand Theft Auto III“, „Grand Theft Auto: Vice City“ ir „Grand Theft Auto: San Andreas“ žaidimai naudoja tą patį grafikos variklį, tiesiog jis buvo kiek patobulintas su kiekvienu nauju serijos žaidimu. Tuo tarpu, pasak „Rockstar“, aukštos klasės išmanieji telefonai leidžia „Vice City“ atvaizduoti žymiai geriau, nei jis atrodė prieš dešimtmetį tiek žaidimų kompiuteriuose, tiek ir asmeniniuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(58)
(0)
(26)

Komentarai (6)