„Xbox“ vardas „Microsoft“ tampa tokiu pat svarbiu, kaip ir „Windows“  (2)

Programinės įrangos gigantas „Microsoft“ ir vardas „Windows“ tiesiog neatsiejami, tačiau žaidimų kompiuterio „Xbox“ vardas kompanijos viduje tampa tokiu pat svarbiu, kaip ir operacinės sistemos, o „Xbox“ jau dabar reiškia ne tik žaidimus ar žaidimų kompiuterį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors „Microsoft Xbox Surface“ planšetinis kompiuteris, kuris neva būtų skirtas žaidimams, tėra gandų lygyje, atrodo, jog programinės įrangos milžinas iš tiesų nusprendė žengti į visas įmanomas rinkas. Pasak naujausių pranešimų, galime laukti net trijų „Xbox“ įrenginių.

„Microsoft“ tikrai neatsisako minties pristatyti „Xbox 3” žaidimų kompiuterio, kuris taikosi tapti namų multimedijos centru, tačiau supranta, kad ypač galingas ir naujovėmis pasižymintis įrenginys iš pradžių kainuos daug. Sprendimas – pigesnis „Xbox TV“ variantas, kuris pasirodytų tuo pačiu metu.

Kompanijos planai atrodo ambicingi. Vartotojams gigantas leis pasirinkti, jie norės „Xbox TV“ įrenginio, kuris turės priėjimą prie įvairaus turinio, paprastų žaidimų (angl. indie) bei pasižymės „Windows 8“ operacinės sistemos komponentais, ar į savo svetainę patalpinti brangesnį „Xbox 3” žaidimų kompiuterį, kuris ne tik turės tai, ką „Xbox TV“, bet ir leis žaisti mums įprastus žaidimus.

Nors tai ir lieka tik gandų lygyje, labai tikėtina, kad tiek „Xbox 3” žaidimų kompiuteris, tiek ir „Xbox TV“ priedas bei Xbox Surface planšetinis kompiuteris bus pristatyti per „E3 2013“ parodą ar šiek tiek vėliau. Analitikai prognozuoja, jog visi trys įrenginiai JAV pasirodys 2013 metų lapkritį, tik ką prieš „Juodąjį Penktadienį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(0)
(14)

Komentarai (2)