„Sony“ papuošė „Xperia P“ telefoną 24 karatais aukso  (7)

Ne vienas telefonais šiek tiek besidomintis yra girdėjęs apie tai, kad įvairios kompanijos papuošia vieną ar kitą išmanųjį telefoną egzotiškomis medžiagos. Visai kas kita, kai tai panoro padaryti pati telefoną suprojektavusi kompanija, kuri šiuo atveju – „Sony“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa iš bendrų, ypač brangių telefonų rėmų išlįsta nebuvo ir šį kartą. Japonai „Sony“ 24 karatais aukso papuošė ne, sakykime, James‘o Bondo „Xperia T“, bet pora šimtų JAV dolerių pigesnį „Xperia P“ modelį, kuris teturi 4 colių įstrižainės ekraną bei dviejų branduolių, 1.0 GHz dažnio procesorių.

Taigi visi tie, kurie nori ne tik auksu papuošto, tačiau ir tuo pačiu ypač spartaus išmaniojo telefono, gali apie tai pamiršti. Kompanijos ir toliau į gražų „popieriuką“ įvynioja ne tokį skanų „saldainį“, o ir pagaminta tokių telefonų tebus 15, kai jie bus siūlomi „Sony“ sekantiems, populiariausio pasaulyje socialinio tinklo „Facebook“ nariams. Taigi tai neprimena buvusių „Nokia Vertu“ serijos mastų, nors ir ši serija visai neseniai buvo parduota mažai kam žinomai kompanijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(12)

Komentarai (7)