„Windows 8” ką tik po starto galbūt atrodė net blogiau, nei „Windows Vista“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Natter 2012-11-27 14:59
Nieko nuostabaus, pats mėginau Win 8 ir galiu pasakyti, kad ant paprasto AK tas kvadratizmas nereikalingas, o kas liečia Start mygtuko pradanginima irgi ne viskas gerai, dabar jei noriu darbalauky sukurti tarkim MS Office nuorodą reikia brautis po visus Program Files ieškot Word paleidimo failo, kurt nuorodas žodžiu nesąmonė, anksčiau iš Start menių nukopijavai ir vuolia. Kitas dalykas, niekaip nesuprantu kam reikėjo gryžt į Win 95 laikus? Langai plokšti šešėlių nėra jei atidaryti keli langai vienas virš kito niekaip neina suprast kuris aukščiausiai, dėl tų šešėlių nebuvimo. Be to tie šriftai visur kumeliniai, kai per visą langą (pas mane 24" monitorius) telpa du žodžiai kam to reikia, čia nebent planšetam arba 2" ekranam??? Žodžiu garantuoju bus tas pats, kas su Vista - po 2 SP kai gražins start mygtuką ir pataisys kitas nesąmones bus naudotina sistema, bet tada liks kokie 1 metai iki sekančio Windows pasirodymo. Štai tokie mano įspūdžiai (naudojausi neilgai taip kad kojom nespardykit ) ir prognozės, žodžiu mano vilčių nepateisino ir vargu ar pirksiu .
Karvė 2012-11-27 16:31
Kokiu idiotu reikia būti, kad lygintum statistiką skirtingų periodų? Kas draudžia paimti pirmą savaitę, ar tas pačias pirmas 9 dienas? Kiekvieną mėnesį smegenys restartinasi? Aišku atitinkama iš išvada. "Gali būti" - turi skaičius po nosimi, tai jei trumpiausias periodas buvo 2 dienos, tai lygink tuos duomenis 2 dienų. Kažkokios šaraškino kontoros darosi PR ir jau net nebesistengia mąstyti - absoliučiai nieką paskelbia, net akivaizdžių išvadų pasidaryti nesugeba.
Lixteris 2012-11-27 17:08
Net Applications skelbia tik pilno mėnesio rezultatus jų pabaigoje, o dėl to, jog Microsoft veikiausiai apie Windows 8 pardavimus prabils tik įsibėgėjus gruodžiau, kol kas tenka tenkintis tik tokia informacija.
Stipa 2012-11-27 21:22
O kojom ir norėčiau paspardyti Man visi šriftai išliko tokiepat kaip ir win7. Pridėta viršutinė juosta File Exploreryje man palengvina užduotis ir visa kita. Na o start meniu man pradėjo kuo toliau tuo labiau patikti, netgi pašalinau visas ikonas lauk iš desktopo, nes lengviau rasti programą start lange. O kam nepatinka esamas start meniu, jį galima pasikeisti į klasikinį "classic shell win 8 start menu" https://ninite.com/ Utilities skiltyje esančioje žemiau rasite "Classic Start". Galite įsidiegti.
Sarunas 2012-11-28 16:53
Nusipirkau Win8 ir tikrai kolkas nesigailiu. Kažkiek nusivyliau Skype build-in, bet juk ne OS čia kaltė. Pati OS veikia sklandžiai, greitai. Viskas intuityvu. Dėl start lango...galim juoktis iš senyvų žmonių kiek tik norim dėl jų baimių ir negalėjimo susigyventi su naujovėmis, tačiau pripažink - šį kart pats taip nuskambėjai. Iš tiesų start langas yra nuostabus. Viskas kas svarbiausia jame susidedi, visų programų paieška paprasta ir sugrupuota (kas padeda ieškant kažko specifiško). Aš užskaitau Win8