„Windows 8” ką tik po starto galbūt atrodė net blogiau, nei „Windows Vista“  (5)

Mes vis dar laukiame skaičių, susijusių su „Microsoft Windows 8” operacinės sistemos pardavimais, jog juos galėtumėme palyginti su ankščiau pasirodžiusiomis operacinėmis sistemomis. Visgi „Microsoft“ spalio skaičių nenurodo, o lapkričio mėnesis į pabaigą eina tik dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir kaip ten bebūtų, keletą skaičių mes žinome. „ComputerWorld“ savo straipsnyje nurodo, kuri „Microsoft“ operacinė sistema atrodė geriausiai iškart po starto. Portalas remiasi rinkos tyrimų bendrovės „Net Applications“ duomenimis, taigi šiokius tokius skaičius turime.

Aišku viena, jog geriausiai atrodė „Windows 7“ operacinė sistema. Pastaroji OS pasirodė 2009 metų spalio 22 dieną, o ja to mėnesio pabaigoje jau naudojosi net 2.33 % interneto vartotojų. Tuo tarpu „Windows 8“ praėjusio mėnesio pabaigoje naudojosi vos 0.45 % vartotojų, o ypač blogai vertinamą „Windows Vista“ 2007 metų sausio pabaigoje naudojo tik 0.19 % interneto vartotojų.

Atrodo, kad viskas – paprasta ir dėsninga. „Microsoft Windows 7“ yra pirmoje vietoje, antroje „Windows 8“, o trečioje – „Windows Vista“, bet taip tikrai nėra. Visų pirmiausia, iki mėnesio pabaigos „Windows 7“ turėjo net devynias dienas. „Windows 8“ turėjo šešias, o „Windows Vista“ viso labo dvi dienas. Taigi gali būti, jog „Windows 8“ startas, bent jau pirmąją savaitę, buvo pats blogiausias per pastaruosius daugiau kaip penkerius metus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(0)
(10)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: