„Nintendo“ pardavė 400 tūkstančių „Wii U“ vienetų per pirmąją savaitę  (3)

Kompanijos „Nintendo“ prezidentas JAV rinkai Reggie Fils-Aime‘as pranešė, jog naujos kartos žaidimų kompiuterio „Wii U“ pardavimai yra ganėtinai geri. Produktas JAV rinkoje pasirodė lapkričio 18 dieną, o per pirmąją savaitę „Nintendo“ pardavė 400 tūkstančių jo vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra 200 tūkstančių vienetų mažiau, nei per pirmąją savaitę prieš šešerius metus buvo parduota pirmtako „Wii“ vienetų. Visgi „Nintendo“ susiduria su tiekimo problemomis, taigi kompanijos tikslas visą šį ir kitą mėnesį tiesiog sugebėti patekinti esamą paklausą bei žengti į naujas rinkas, o ne siekti pagerinti pirmtako rekordą.

Mes galime priminti, jog „Nintendo pristatė dvi produkto pakuotes. Iprastinė žaidimų kompiuterio pakuotė, vardu „Standart“, turi „Nintendo Wii U” žaidimų kompiuterį su 8 GB vietos, vieną „Wii U GamePad” valdymo pultą, AC adapterį bei HDMI kabelį, o kainuoja JAV rinkoje ji 300 JAV dolerių. „Deluxe” versijoje „Wii U” žaidimų kompiuteris pasižymi jau 32 GB talpa, kaip ir dėklais žaidimų kompiuteriui bei pulteliui, o jo kaina siekia jau 350 JAV dolerių.

Europoje, tuo tarpu, „Nintendo Wii U” pasirodys netrukus, tiksliau lapkričio 30 dieną, penktadienį. Mūsų regione versijos vadinsis „Basic“ bei „Premium“ vardais, kiek kitaip, nei JAV. Kainos, deja, nebuvo nurodytas. Tai neva nuspręs mažmenininkai. Japonijos rinka, kaip bebūtų keista, „Wii U” gaus tik gruodžio 8 dieną. Apie kitas rinkas kol kas nepranešama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(9)

Komentarai (3)