AMD ir toliau bando naudotis „Radeon” vardu  (4)

Praėjusiais metais antras pagal dydį x86 architektūros procesorių gamintojas, kompanija AMD, visus nustebino, kai pradėjo pardavinėti savo vardo „Radeon“ darbinę atmintį, o kiek vėliau pristatė ir savo vardo „RAMDisk“ programinę įrangą, kuri leidžia darbinę atmintį paversti įprastine, jei ankstesnės turite, sakykime, 8GB ar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, jog tai nėra viskas. Kaip pranešama, AMD neva netrukus žengs ir į kietosios būsenos kaupiklių (SSD) rinką. Kompanija, beveik neabejojama, naudos kitų kompanijų suprojektuotus SSD kaupiklius su jau esamais valdikliais ir jiems pritaikyta valdymo programine įranga.

Atsižvelgiant į tai, kad AMD vis mažina darbuotojų skaičių, nėra jokių galimybių, kad SSD kaupiklį ji sugebėtų suprojektuoti pati. Ir toliau bus bandoma naudotis „Radeon“ vardu su noru iš to pasipelnyti, tačiau kaip ir darbinės atminties rinka, SSD kaupiklių rinka yra perpildyta pasiūlymais, taigi AMD žingsnis, jei toks iš tiesų planuojamas, atrodo esąs tiek pat keistas, kiek ir praėjusiais metais žengti į darbinės atminties rinką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(0)
(14)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: