Teigiama, jog „Xbox 3“ pasirodys 2013 metų pabaigoje  (4)

Daugelis žaidimų kompiuterių naujienomis besidominčių žmonių yra skaitę pranešimų, kad naujos kartos „Microsoft Xbox” žaidimų kompiuteris pasirodys kitais metais. Šį kartą tą pati praneša ne kas kita, bet gerai žinoma verslo ir finansų naujienų agentūra „Bloomberg“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai, kad „Microsoft“ korporacija žada pristatyti naujos kartos „Xbox“ žaidimų kompiuterį kitais metais, „Bloomberg“ pranešė šaltiniai, kurie yra susiję su kompanijos planų sudarinėjimu. Vis didėjant pranešimų skaičiui, jog „Xbox 3” pasirodys kitų metų pabaigoje, atrodo, kad tai – vieša paslaptis.

Tie patys šaltiniai nurodė, kad „Microsoft dar nenusprendė, kur „Xbox 3“ (redakcijos sugalvotas pavadinimas) pristatys. Kalbama, žinoma, apie didžiausią žaidimų parodą kitais metais „E3 2013”, kuri vyks birželį, tačiau kompanija neva svarsto ir galimybę po parodos surengti atskirą renginį.

Galime priminti, kad antrasis „Xbox“ šeimos atstovas „Xbox 360” pasirodė 2006 metų lapkričio 16 dieną. Labai tikėtina, kad naujos kartos, trečiasis šeimos atstovas taip pat pasirodys pirmoje lapkričio pusėje dėl to, kad „Microsoft“ turėtų pakankamai vienetų prieš prasidedant „Juodajam Penktadieniui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(1)
(6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: