Teigiama, jog „Xbox 3“ pasirodys 2013 metų pabaigoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2012-12-04 16:44
Ir vėl Microsoft tempia gumą taip ilgai ruošdami naująjį Xbox. Galėtų atnaujinti kas porą metų - taip ir uždirbtų daugiau.
Lixteris 2012-12-04 16:54
Reikia skirti du dalykus. Žaidimų kompiuterius, kurie skirti žaidimams, ir visus kitus įrenginius, kuriuose veikia žaidimai (PC, telefonai, tabletai). Žaidimų kompiuteriai tuo ir patrauklūs, kad 2006-2007 nusipirkęs Xbox 360 gali be problemų dabar žaisti 2012 metų žaidimus. Jei Xbox 3 pasirodo išties 2013 gale, tai su Xbox 360 dar galėsi žaist iki 2014 metų galo, taigi net dabar verta įsigyti Xbox 360 vos už 600-650 litų.
g3n1us 2012-12-05 04:55
Pritariu. Būtent dėl ilgaamžiškumo ir patrauklus xbox. Kas norėtų konsolės kurią reikia keisti kas metus ar kas pora metų... Čia vien dėl to verta įsigyti xbox, o ne pirkinėti super duper kompus - griozdus... Dabar gali nusipirkti savo poreikiams kompą ir xbox ir nesukti dėl nieko galvos ištisus metus. biškį OT, bet negaliu nepaminėti... Visi verkia, kad PC rinka žlunga, o planšečių kyla, neva planšetės pakeis kompus... Nė velnio kol kas... Perka iš smalsumo arba papildymo. Dabar nebent tik papildyti gali. o ne pakeisti, PC tiesiog taip ištobulėjo, dar atsirado konsolės ir mažai kas beatsinaujina taip dažnai. Nieko čia nepakeisi... Tiem kam kompiuteris yra daugiau nei web browsinimas arba google naudoja pakankamai dažnai, tai tikrai planšetė bus nepakenčiamas reikalas. Aš planšetę naudoju tik knygų skaitymui ir kelionėms, dar kartais outdoor muzikai paleisti. Na, arba jei reikia greit kažką pažiūrėti ar parodyti kelis dalykus... Kompa tingėtum paimti, o planšetė švyst p...st ir viskas... Labai gailiuosi,kad nusipirkau android ir dar samsungo... (samsungas apgavo, ramu per mazai ir nusisikt jam ant klientų), o androidas iš to didelio funcionalumo visiškai nebefunkcionalus, nes reikia viską pasidaryti ir pamirštas paprastumas, kai tuo tarpu iPad paėmi ir naudojiesi nesukęs galvos, nes viskas ready to go, o kaina ta pati... Tai nafik man tas dabar android jei planšetė kaip "papildas" kuris reikalauja daugiau dėmesio/darbo nei su windows 98 kompu?
tree 2012-12-05 11:35
turbut smagu xboxai,bet turiu mini itx uz 640 lt su 8 ramo integruota video,wifi,usb 3.0,hdmi ir dvieju 3.4 hz branduoliu AMD.aisku kietas diskas ir dvd is seno kompiuterio,bet puikiai galiu zaisti naujus zaidimus.Ir jei dar grafine korta isideciau butu visai super,manau.Na cia tokia biudzetine mano dezute.