Pranešama, kad „Samsung“ ruošia pigesnį „Galaxy Note II“ ir 13.3 colių planšetą  (4)

Apie gandus, susijusius su naujuoju Pietų Korėjos elektronikos giganto „Samsung“ išmaniųjų telefonų flagmanu „Galaxy S IV“, mes rašėme ne kartą, bet šį kartą teigiama, kad kompanija dirba prie dviejų naujų įrenginių: pigesnio „Galaxy Note II“ varianto ir 13.3 colių planšeto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung“ tikrai liko sužavėti telefono-planšetinio kompiuterio hibrido „Galaxy Note II“ pardavimais, kurie per du pirmus mėnesius pasiekė 5 milijonų parduotų vienetų ribą. Šis skaičius stebina dar labiau, kai atsižvelgiame į tai, jog „Galaxy Note II“ – vienas brangiausių „Android“ įrenginių rinkoje.

Taigi nieko keisto, jog „Samsung“ ketina pristatyti kiek „apkarpytą“ „Galaxy Note II“ versiją. Kompanija neva paliktų tą patį 5.5 colių įstrižainės ekraną, tačiau įtaisytų ne tokį našų procesorių, sumažintų darbinės atminties kiekį iki 1GB ir suteiktų vos 8GB vietos, nors ją būtų galima praplėsti.

Teigiama ir tai, kad „Samsung“ ruošia ir ypač didelį planšetinį kompiuterį, kurio ekrano įstrižainė siektų net 13.3 colio. Kompanija su juo neva primigtinai siūlytų įsigyti ir pridedamą klaviatūrą, tačiau daugiau nieko ir nežinome, net kokia operacinė sistema varys tokį įrenginį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(0)
(6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: