„Intel“ žada mobilių įrenginių šūsnį „CES 2013“ parodoje  (0)

Lustų gamybos gigantas „Intel“ patvirtino, jog artėjančioje elektronikos parodoje „CES 2013“, kuri vyks kitų metų pradžioje, pristatys šūsnį naujos kartos mobilių įrenginių. Taip kompanija nori parodyti geriausią, ką ji šiais metais pasiekė tobulindama x86 architektūros procesorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodoje tikimasi daugiau „Ultrabook“ klasės nešiojamųjų kompiuterių su lietimui jautriais ekranais ir ne tik. Pristatyta bus ir naujų planšetinių kompiuterių bei išmaniųjų telefonų, kurie bus varomi trečiosios kartos „Intel Ivy Bridge“ ir „Intel Atom“ centriniais procesoriais.

Veikiausiai išvysime įrenginių ir su ypač mažai energijos naudojančiais ir vos 7-13W TDP reitingą turinčiais „Intel Core i-X” bei „Pentium” serijos procesoriais, apie kuriuos pastaruoju metu vis kalbama. Jie įvardijami kaip produktai, kurie turėtų konkuruoti su „ARM“ lustais.

Galime priminti, kad „Intel“ bando kaip įmanydama tobulinti x86 architektūros procesorius, kad šie naudotų kuo galima mažiau energijos. Lustų gamybos milžinas tik neseniai įžengė į išmaniųjų telefonų rinką, o planšetinių kompiuterių segmente nori daugiau rinkos dalies.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)