„Camera360 Ultimate“ naujovė – nuotraukų talpinimas „debesyse“  (0)

Itin populiari ir daugeliui gerai žinoma aplikacija „Camera360 Ultimate“, skirta „Android“ bei iOS operacinėms sistemoms, atsinaujino ir nuo šiol registruotiems vartotojams leidžia talpinti nuotraukas „debesyse“. Naujoji „Camera360 Ultimate“ versija „3.0“ svarbus žingsnis ir galbūt ateityje leis sparčiau vytis žymiąją programą „Instagram“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Camera360 Ultimate“ turi daugiau kaip 20 mln. vartotojų visame pasaulyje ir patenka į TOP 100 pasaulio technologijų, skirtų iOS. Tačiau nežinantiems apie šią programą pateikiame šiek tiek daugiau informacijos. Aplikacija suteikia galimybę jūsų išmaniajame telefone daryti aukštos kokybės nuotraukas ir tiesiogiai jas redaguoti, sukuriant tikrai įspūdingas fotografijas ar net meno kūrinius. Taip pat yra galimybė redaguoti jau anksčiau įamžintas akimirkas, panašiu principu, kaip „Instagram“.

Programa turi itin plačias galimybes fotografuoti normaliu režimu, judant, nustatant laikmatį ar darant kelias nuotraukas iš karto. Taip pat galima fotografuojant objektą, parinkti efektą ar sceną. Įvairūs efektai: retro, šviesios spalvos, vaiduoklis, magiška oda ir t.t. Suteikiama galimybė atsisiųsti papildinius tokius kaip „Fantasy“, „X'mas Pack“, kurie žymiai praplečia efektų asortimentą programoje „Camera360 Ultimate“.

Šiuo metu itin populiarus efektų rinkinys „Fantasy“, suteikiantis galimybę nuotraukų fragmentus (veidą ar kitą centre esantį objektą) paversti pieštuku kurtais paveikslais. Nuotraukoje pasirodo ranka, laikanti popieriaus lapą, kuriame lyg piešinys perteikiamas jau nufotografuotas objektas. Artėjant šventiniam laikotarpiui, turėtų tapti populiarus efektų rinkinys „X'mas Pack“, kuris leidžia sukurti gražius, šventinius rėmelius jūsų nuotraukoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tinklaraštis "įDebesis"
Tinklaraštis
Autoriai: Tomas Morkūnas
(2)
(0)
(5)

Komentarai (0)