Naujojoje reklamoje „Samsung“ ir vėl šaiposi iš „Apple“ (Video)  (22)

Nors „Apple“ žemėlapių problema yra žinoma keletą mėnesių, atgarsis sklinda iki dabar. Kai keletas keliautojų pasiklydo Australijoje dėl „Apple“ žemėlapių, o vietos policijai pareiškė, jog naudotis šiais žemėlapiais yra pavojinga, į tai sureagavo ir konkurentas „Samsung“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ būtent Australijoje pradėjo naują reklaminę kampaniją, kurios esmė – pasišaipyti iš „Apple“ sukurtų žemėlapių. Prie žodžių „Oops, geriau būčiau turėjęs „Galaxy S III“. Gaukite navigaciją, kuria galite pasitikėti.“ nupieštas „Samsung Galaxy S III“ išmanusis telefonas su įjungta navigacijos programa, kuri paremta „Google Maps“ žemėlapiais.

Galime priminti, jog tai nėra pirmas kartais, kai „Samsung“ su savo reklamomis taikosi į konkurentą „Apple“. Kiek anksčiau internete nuskambėjo video reklama, kurioje Pietų Korėjos gigantas akivaizdžiai šaipėsi iš eilių, kurios susidaro prieš išleidžiant bet kokį naują „Apple“ įrenginį, tuo atveju „iPhone 5“. Apačioje pateikiame pastarąją reklamą, kurią didžiausiame pasaulyje vaizdų dalijimosi tinkle „YouTube“ peržiūrėjo kiek daugiau, nei 17 milijonų internautų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(1)
(2)

Komentarai (22)