„Google“: Kaip kažkada „Microsoft“, taip dabar mes laimime karą prieš „Apple“  (23)

Vienas iš interneto giganto „Google“ vadovų, tiksliau Ericas Schmidtas, pareiškė, jog naujajame operacinių sistemų kare jo kompanijos proteguojama „Android“ mobilioji operacinė sistema laimi prieš „Apple iOS“ panašiai, kaip kažkada „Microsoft“ laimėjo prieš „Mac OS X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes stovime ant operacinių sistemų pasikeitimo slenksčio. Viskas labai panašu į prieš 20 metų pradėtą karą tarp „Microsoft“ ir „Apple“. Mes šiuo metu karą mobiliajame fronte laimime gana pastebimai, kaip tai padarė asmeniniuose kompiuteriuose „Microsoft“ su savo „Windows“ operacinių sistemų šeima, kuri lig šiol neužleidžia pozicijų.“, - sakė Ericas Schmidtas, „Google“ pirmininkas.

Galime priminti, jog „Google Android“ operacinė sistema vis didina atotrūkį nuo savo konkurentų. Štai praėjusiame, trečiajame šių metų ketvirtyje operacinės sistemos rinkos dalis buvo net 72%, kai artimiausio konkurento „Apple“ – vos 14%. Ketvirtajame ketvirtyje skirtumas turėtų būti dar didesnis, nors „Apple“ vis dar labai gerai laikosi planšetinių kompiuterių rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(0)
(9)

Komentarai (23)