THQ planuoja galimybę pasekti „Valve“ pėdomis, išleisti žaidimus ir „Linux“ OS  (0)

Nors THQ finansinė padėtis nėra pavydėtina, po „Humble Bundle“ akcijos, nors ši ir neatnešė labai didelių pajamų kompanijai, nuotaikos pagerėjo. Žaidimų leidėjas pranešė apie ypač laukiamus „Metro: Last Light“ ir „Company of Heroes 2“ žaidimus, tačiau ne tik.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

THQ prezidentas Jasonas Rubinas ne tik pasidžiaugė, jog pirmoji 2013 metų pusė turėtų būti gera dėl jau minėtų dviejų žaidimų, tačiau ir dviprasmiškai užsiminė apie tai, jog jo kompanija svarsto savo ateities žaidimus pristatyti ir „Linux“ operacinei sistemai, kaip kad darys konkurentai „Valve“.

Galime priminti, jog kompanija „Valve“ visaip bando įtraukti „Linux“ operacinę sistemą į žaidimų pasaulį. Žaidimų plėtotojas pristatė bandomąją „Steam“ parduotuvės versiją pritaikytą minėtai OS, taip pat pranešė apie galimybę pardavinėti asmeninių kompiuterių paketus žaidėjų svetainėms, kurie būtų paremti „Linux“ OS bei „Steam“ paslauga „Big Picture“. Visgi daug ką lems žaidimų kūrėjų, kaip kad THQ, noras investuoti ir žaidimus pritaikyti „Linux“ operacinei sistemai, nes jo rinkos dalis - ypač maža.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(0)
(14)

Komentarai (0)