Teigiama, jog „Apple iPad 5“ pasirodys kovo mėnesį  (2)

Internete pasirodė informacija, jog kompanija „Apple“ penktosios kartos „iPad“ planšetinį kompiuterį oficialiai pristatys kitų metų kovo mėnesį. Tai atrodo logiška atsižvelgus į ankstesnius išleidimus, tačiau „iPad 4” pasirodė visai neseniai - šių metų spalio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra įvairių spėliojimų. Štai „AppleInsider“ teigia, jog „Apple“ perėjo nuo metų į šešių mėnesių ciklą. Kiti teigia, jog to tikrai nebus, ir „iPad 4” pasirodymas tebuvo vienkartinis įvykis kartu su „iPad Mini“ išleidimu ir „Apple“ ateityje laikysis tikrai ne pusės, bet visų metų ciklo.

Kalbant apie artėjantį „iPad 5” planšetinį kompiuterį, šis, kaip pranešama, pasižymės kiek atnaujintu dizainu, panašiu į mažesniojo brolio „iPad Mini“, bus plonesnis bei turės naujesnę apartinę įrangą, kaip ir veikiausiai naująją, mobiliąją „iOS“ operacinės sistemos versiją.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog „iPad 2” pasirodė 2011 metų kovo mėnesį, o „iPad 3” - 2012 kovo mėnesį. Visgi netikėtai, praėjus vos pusei metų, šių metų spalį „Apple“ pristatė „iPad 4”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(3)

Komentarai (2)