Kalbos apie naująjį „Xbox“ nenutyla, tačiau apie „PlayStation“ nieko nekalbama  (28)

Kalbos ir gandai apie naujos kartos žaidimų kompiuterius nenutyla, nes tai gana svarbi tema žaidėjams. Technologiškai pasenę žaidimų kompiuteriai vis dar laikosi rinkoje, o naujos kartos gaminiai vienu ar kitu būdu, be jokios abejonės, įneš naujos gaivos į žaidimų rinką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą pranešama, jog „Microsoft“ ruošiasi naujos kartos žaidimų kompiuterį pristatyti jau gana greitai, šių metų vasarą „E3 2013” parodoje. Tiesa šiuo metu gandų skleidėjai niekaip nesutaria, kaip vadinsis naujasis „Microsoft“ gaminys: ar tai bus „Xbox 720”, ar tiesiog „Xbox 3”?

Programinės įrangos gigantas viską vis dar išlaiko paslaptyje, tad kaip atrodys naujos kartos „Xbox“ galime tik spėlioti. Visgi keisčiausia tai, kad jokie gandai neskleidžiami apie naujos kartos produktą iš „Sony“, kas perša mintį, jog kaip ir su septintosios kartos žaidimų kompiuteriais, japonai bent jau metus atsiliks nuo savo pagrindinio konkurento.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog „Xbox 360” pasirodė 2005 metų pabaigoje, o konkurentas „PlayStation 3” tik maždaug po metų, 2006 metų pabaigoje. Tiesa tiek „Microsoft“, tiek „Sony“ sutinka, jog „Nintendo“ su savo vizija jiems nėra konkurentas ir į „Wii“ produktus labai didelio dėmesio nekreipia, nes šie neva pritaikyti visai kitai žaidėjų kategorijai, nei jų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (28)