"Asus" kompiuteriai gaus pažangų judesių valdiklį "Leap" (Video)  (3)

Dar praėjusių metų gegužės mėnesį rašėme apie vieną labai įdomų įrenginį – kompanijos "Leap Motion" sukurtą judesių valdiklį. Viskas atrodė kaip puikus prototipas, tačiau dabar aiškėja, jog taivaniečių kompiuterių gamintojas "Asus" ketina įdiegti šią pažangią technologiją į savo būsimus aukštos klasės nešiojamus kompiuterius ir "All-in-One" tipo kompiuterius – monoblokus, kurie turės "Intel Haswell" mikroprocesorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, konkrečių detalių apie būsimus produktus kompanija nepranešė. Šiuo metu žinoma, kad "Leap Motion" technologija ir jos pagrindu sukurti valdikliai nebus labai brangūs, jei tikėti gamintojų patikinimais (kalbama apie 70 JAV dolerių sumą), tačiau "Asus" greičiausiai nusprendė, kad nors technologija ir nebrangi, tačiau ji leis parduoti daugiau brangesnių nešiojamų (ir ne tik) kompiuterių modelių. Pranešama, kad "Asus" kompiuteriai su "Leap" valdikliu visame pasaulyje debiutuos 2013 metų pabaigoje.

Priminsime, kad judesių valdiklis "Leap Motion" – tai itin jautrus (lyginant su dabartiniu "Microsoft Kinect") įrenginys, kuris gali atsekti netgi itin smulkius ir mažai pastebimus riešų ir pirštų judesius, o visa tai galima panaudoti tikrai įvairiems tikslams – nuo navigacijos operacinėje sistemoje iki piešimo ar pramogavimo žaidimuose. "Leap Motion" įrenginys yra labai nedidelis, tačiau visai tikėtina, kad "Asus" pabandys jį integruoti į patį kompiuterį. Daugiau apie naujovę žiūrėkite tolesniame video:

 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: