Dėl duobėje apgadinto automobilio žalos atlyginimo – valdininkų patyčios

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2013-01-08 11:02
Visi reikalingi įrodymai yra padarytos eismo įvykio nuotraukos, policijos supildytas protokolas kuriame yra išmatuota duobės gylis, skersmuo. Mažiau reikia kreipti dėmesį į savivaldybių blevyzgojimus, o duoti į teismą ir reikalauti, kad žala būtų atlyginta su kaupu, nes kiek laiko sugaišta per Jų neveiklumą. O savivadybė su tokiais pasisakymais, kad žmonės specialiai daro tokius dalykus iš pradžių turėtų pasirūpinti kelio būkle, kad nekiltų pagundų sukčiams.
arab 2013-01-08 11:08
Kad ismoketu, reikia susirasti tokia duobe i kuria tilptu (ikristu) visas automobilis, kitu atveju prasome netrukdyti aukstu savivaldybes tarnu, jei ikrito tik vienas ratas ir isluzo visi varztai.
GTRooTube 2013-01-08 13:33
Tai tegul kelius remontuoja, kad nebūtų tokios duobės, į kurią būtų galima įvažiuoti ir neteisėtai reikalauti pinigų, kvaili politikai.
ra.klaipeda 2013-01-08 13:59
Tiek čia tiek kitur visur reikia mokėti dirbti valdžioj, teisingai paskirstyti lėšas. Tiesiog jei visiem norintiems išmokės, tai tikrai atsiras gudručių, kurie ir neteisėtai sieks išmokos. O lėšų tam žinoma savivaldybės biudžete nenumatyta.. Taip kaip ir sniego valymui.. Gerai, kad to sniego bent kolkas nėra..
djmatsui 2013-01-08 15:54
Ne nu pasakymas kad zmones sugadina automobili kazkur kitur o poto mieste jiesko duobes kad i ja ivaziuot tai durniau negalejo issireikst. Kaip imanoma sugadinta jau negalinti vaziuot automobili atvezt i miesta susirast duobe ir i ja ji ingrust ? daugiau kainuos atgabenimas, cia issidirbinejimas ir tiek. Nors europoj ne ka geriau, pastoviai reik reikalaut kokios pazymos kad visi dokumentai pristatyti, darytis kiekvieno popieriaus kopijas ir poto irodynet kad tu viska pristatei (iki siol man pasiseke visus kartus laimet) beto vokietijoj po sios ziemos keliai tragiski, kiekviena diena nauja duobe, jau darosi keliai kaip rusijoj.
Shinigami 2013-01-08 17:38
Kadangi visus pinigus išleidžia žaliajai elektrai tai ir nebelieka pinigų kitiems dalykams. Jei turi už ką važinėti nuosava mašina - tai turėsi pinigų jai susitvarkyti. Negi valstybė ir kapitalistus turi išlaikyti?
perihellis 2013-01-08 17:54
o kodėl draudimo kompanijos nepasiūlo civilinio draudimo keliams?
mytech 2013-01-08 21:12
bankrutuos
perihellis 2013-01-08 21:27
kas? nemanau
blizzard 2013-01-08 21:36
Jau šitas principas keičiasi į jeigu turi pinigų mašinai tai rasi pinigų ir sau kelią nusitiest..
djmatsui 2013-01-09 09:17
gerai pasakyta vokieciuose keliu netvarko nes dar per salta, nors per radija jau kasdien sako kad tai ten tai ten lopyt pradejo, problema tame kad jie kai prades lopyt bus sakes eismui, o siaip ne del zaliosios energijos pinigu ner o del naujojo aerodromo kurio taip ir neatidarys siu metu pabaigoj, milijardai sukisti, siuo metu griuvesiai ten, atsakyngas seimo narys daba jau atsistatydina, krc bordakas, o del sio bordako kencia mokesciu moketojai
evaldosia 2013-01-09 14:50
jei žinotum kad pakliūsi į duobę, tai išnagrinėtum internete visus niuansus kokių pažymų reikės.be pakliuvus į tokia situaciją reikia reikalauti visų įmanomų pažymų,po to domėtis internete ko dar gali prireikti,ir atlikti tai.po to kreiptis į teismą,o ne į savivaldybę.kelias ilgesnis bet užtikrintas jei yra pakankamai įrodymų.ilgesnis bus, kai iš pradžių kreipsitės į savivaldybę ir negausite teigiamo atsakymo.reikia nepamiršti kad teisingumą vykdo lietuvoje teismai.kad nemokėti piliečiams savivaldybės turi teisininkų etatus,o mes ir mokame mokesčius tam kad ir teisėjai ir savivaldybės teisininkai turėtu darbo.būtu mano valia padidinčiau teisėjų skaičių dvigubai,nes gražiuoju lietuvoj jokie klausimai nesprendžiami.patirties tuo klausimu turiu.
djmatsui 2013-01-10 01:19
Pilnumoj sutinku, zinau ne viena atveji is pazystamu kurie atvyke i lietuva is uzsienio turi milzinisku problemu su savivaldybem bet koki menka popereli gauti.