Tėvas pasamdė virtualius „žudikus“, kad šie interneto žaidimuose sudorotų jo sūnų  (18)

Kinijoje vyras pasamdė virtualius „žudikus“, kad šie internetiniuose vaizdo žaidimuose sumedžiotų ir susidorotų su jo sūnaus įsikūnijimu, pranešė vietos žiniasklaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyras, kurį „Kotako East“ tinklaraštis pristato kaip poną Fengą, ėmė nerimauti dėl laiko, kurį jo 23 metų bedarbis sūnus praleidžia internete. Jis nusprendė nesiųsti į stovyklą priklausomybėms gydyti ar atimti interneto teisių, o pasirinko „samdomų žudikų“ kelią.

Sūnus internetinius vaizdo žaidimus pradėjo žaisti vidurinėje mokykloje, tačiau greitai jo įprotis tapo manija. Kai tėvas pasiskundė, kad sūnus net negali susirasti darbo, šis atsakė, jog negali rasti darbo, kuris jam patiktų.

Fengas tuomet nusprendė pasamdyti kitus žmones, žaidžiančius mėgiamiausius jo sūnaus internetinius žaidimus, kad šie jį nužudytų. Nepranešama, kaip ir kur tėvas rado žudikus, tačiau visi jie buvo geresni nei sūnus.

Sūnus galiausiai tėvui pasakė, kad ar jis žaidžia žaidimus, ar ne, jam reikia laiko susirasti darbą, kuris jam tiktų. Fengas teigia, kad dabar jam „palengvėjo“. Tačiau nepranešama, kad jis savo žudikus atšaukė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(36)
(0)
(1)

Komentarai (18)