Jau parduota 60 milijonų „Windows 8” licencijų  (9)

Šiuo metu vykstančioje elektronikos parodoje „CES 2013” programinės įrangos giganto „Microsoft“ atstovas Tami Relleris pranešė, kad iki šiandienos yra parduota 60 milijonų „Windows 8“ licencijų, įskaitant atnaujinimo paketus ir pardavimus partneriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lyginant tai su „Windows 7” operacine sistema, „Windows 8” atrodo visai neblogai. Taip yra dėl to, jog „Windows 7” pasirodė gana panašiu laiku kaip ir „Windows 8” prieš trejus metus, o sekančių metų sausio pabaigoje „Microsoft“ pareiškė, jog yra pardavusi 60 milijonų licencijų, tad atrodo, lyg „Windows 8” yra priekyje.

Bet ir kaip ten bebūtų, mums įdomu, ar „Windows 8” išties yra greičiau parduodamas, nei jo pirmtakas? Į tai atsakyti yra sunku, nes „Microsoft“ nors ir nurodė, kokie yra tikslūs „Windows 8” pardavimai, neaišku, kaip jie buvo skaičiuoti „Windows 7” atveju prieš trejus metus.

Nuogąstavimai apie „Microsoft“ nesėkmę buvo skuboti: nors galbūt „Windows 8” ir nėra priekyje „Windows 7” pagal adaptacijos lygmenį, tačiau abiejų operacinių sistemų pardavimų skaičiai yra gana panašūs, taigi programinės įrangos gigantas su nauja koncepcija „neprašovė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (9)