Oficialiai pristatytas "Samsung Galaxy S II Plus"  (0)

„Samsung“ bendrovė visus šiek tiek nori atitraukti nuo „CES 2013“ parodos bei savo tinklalapyje skelbia apie naująjį „Galaxy“ šeimos narį – „Galaxy S II Plus“. Naujasis išmanusis telefonas savo dizainu primins „Galaxy S II“, tačiau taip pat turės ir svarbiausias „Galaxy S III“ detales bei „Nature UX“ vartotojo sąsaja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung Galaxy S II Plus“ taip pat pasižymės naujausia „Android 4.1.2“ operacinės sistemos versija bei visais žinomais jos privalumais. Techninių charakteristikų atžvilgiu, lyginant su „Galaxy S II“, didelių pasikeitimų, deja, bet nėra. „Galaxy S II Plus“ turės 8 GB vidinės atminties bei integruotą vidinį NFC lustą (bus versija ir be jo) dėl kurio telefono storis pakis nuo 8,5 mm iki 8,9 mm.

Galima paminėti ir tai, kad „Galaxy S II Plus“ salonų lentynose bus pardavinėjamas dviejų spalvų (juodos ir tamsiai mėlynas), tačiau jo pasirodymo data, kaina ar valstybių sąrašas kol kas neskelbiamas.

Atvirai kalbant, iš tikrųjų yra labai sunku suprasti kam „Samsung“ reikėjo rinkai siūlyti praktiškai identišką telefono modelį, kuris buvo pasirodęs 2011 metais, o taip pat gaus tą patį „Android Jelly Bean“ atnaujinimą? Tiesiog taip bandoma surasti tobulą dizaino liniją ar norima dar labiau pratęsti vieno sėkmingiausių „Samsung“ telefono gyvavimo istoriją?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(6)
(0)
(1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: