„Archos“ pristato naują „Titanium“ planšetinių kompiuterių šeimą, rinkoje kovos kainomis  (10)

Tenka pripažinti, jog prancūzams „Archos“ neypatingai sekasi planšetinių kompiuterių rinkoje. Visgi kompanija viską nori apversti aukštyn kojomis, taigi dėl šios priežasties pristatė „Titanium“ planšetinių kompiuterių šeimą, kuri rinkoje kovos ypač mažomis kainomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, negalvokite, kad vardas „Titanium“ reiškia medžiagą, iš kurios bus pagaminti visi šios šeimos planšetiniai kompiuteriai, nes taip tikrai nėra. Kad ir kaip ten bebūtų, pristatyti keturi planšetiniai kompiuteriai, kurių dydis yra nuo 7 colių iki 10.1 colių įstrižainės.

Štai „Archos 70 Titanium“, kuris turės 7 colių įstrižainės ekraną, tekainuos 120 JAV dolerių, jo didesnis brolis „80 Titanium“, su 8 coliu ekranu, 170 JAV dolerių kainą, o štai „101 Titanium“ pasižymės didžiausiu 10,1 colio ekranu, tačiau kainuos jau 200 JAV dolerių.

Kai visi prieš tai minėti trys įrenginiai bus varomi 1,6GHz, dviejų branduolių procesoriaus ir bus paremti „Google Android 4.1“ operacine sistema, vienas šeimos narys bus kitoks. Tai „Archos 97 Titanium HD“ su 9,7 colio dydžio, tačiau net 2048×1536 raiškos ekranu, bet didžiausia kaina iš visų keturių šeimos atstovų – 250 JAV dolerių. Tiesa, jį varys tas pats 1.6GHz dažnio procesorius.

„Archos“ teigia, jog visi keturi „Titanium“ šeimos atstovai yra panašūs į savo konkurentus, spaudos pranešime minimi net „Amazon“, „Apple iPad Mini“ bei „Apple iPad 4“ vardai, tačiau neva prancūzų produktų kainos yra pačios geriausios. Nesutikti gana sunku, nes vardinis planšetinis kompiuteris su 7 colių ekranu už 120 JAV dolerių yra visai neblogai, tačiau kol kas nėra aišku, nei kiek vietos su „70 Titanium“ siūlys „Archos“, nei koks ekranas šiame įrenginyje yra naudojamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(0)
(1)

Komentarai (10)