„Facebook“ žinutė pačiam Markui Zuckerbergui įkainota 100 JAV dolerių  (5)

Bendrovė „Facebook“, ieškanti kelių uždirbti kaip galima daugiau pinigų iš milžiniško socialinio tinklo, gruodį pradėjo bandyti naują mokamų žinučių nepažįstamiems žmonėms funkciją – tokios žinutės į draugų sąrašą neįtrauktiems žmonėms turėtų kainuoti 1 dolerį. Bet ten, kur visi lygūs, visuomet atsiranda lygesnių – pavyzdžiui, jeigu norite parašyti laišką pačiam Markui Zuckerbergui, vieno dolerio tikrai neužteks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokestis už žinutę imamas tam, kad ji nenukeliautų į „Others“ aplanką, o atsidurtų pagrindiniame gavėjo žinučių aplanke. Taigi, nieko nuostabaus, kad pirmiausia šią funkciją visi vartotojai panoro išbandyti su pačiu socialinio tinklalapio įkūrėju, tačiau liko nemaloniai nustebinti, nes žinutė Markui buvo įkainota 100 JAV dolerių. Kai kurie atlikę tyrimą suprato, kad tokia kaina galioja tik jei nesi Zuckerbergo sekėjas, kurių jis turi per 16 milijonų.

Natūralu, kad internete paplitus nuotraukoms su minėta kaina, „Facebook“ naudotojams kilo daugybė klausimų: kodėl 100 dolerių įkainota žinutė tik Markui Zuckerbergui? Galbūt kiekvienas galės nusistatyti kainą, kurią turės sumokėti jiems parašyti norintis asmuo? Kas gali mokėti tokią kainą už paprasčiausią pranešimą?

Ilgą laiką į „Others“ aplanką keliaudavo žinutės iš žmonių, kurių neturite kontaktų sąraše, todėl tas aplankas dažniausiai būdavo pamirštamas ir naudotojai skųsdavosi, kad nepamatydavo nemažai tikrai svarbių žinučių. 1 dolerio mokesčiu „Facebook“ tikisi, kad pavyks tai sukontroliuoti ir žmonės, kuriems tikrai reikia, kad jų žinutė būtų pastebėta, galės už šią paslaugą susimokėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: ITNaujienos
ITNaujienos
(3)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: