Jauniausiam „Microsoft“ technologijų specialistui iš Indijos – vos devyneri  (0)

Devynerių metų Pranavas Kalyanas iš Indijos tapo jauniausiu žmogumi, išlaikiusiu egzaminą, reikalingą tapti technologijų specialistu, pripažįstamu „Microsoft“ kompanijos. Ankstesnis rekordas priklausė 12 metų berniukui, rašo 20minutos.es.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jaunosios kartos gimsta ir auga naujaisiais laikais, jiems naujosios technologijos yra įprastos, savaime suprantamos. Tačiau atsiranda ypatingų atvejų, kai mažamečiai rodo išskirtinius sugebėjimus naudojantis technologijomis.

Toks yra P.Kalyano atvejis. Berniukui pavyko išlaikyti egzaminą ir gauti sertifikatą, kuriame nurodoma, kad berniukas yra puikus programavimo specialistas.

Sertifikate, kurį tvirtina „Microsoft“, nurodoma, kad jo turėtojas yra pajėgus „pritaikyti turimas žinias, jas išplėsti, spręsti kylančias problemas, derinti skirtingas programas ir kitaip naudoti „Microsoft“ sukurtus produktus, tokius kaip operacinė sistema „Windows“, „Microsoft Exchange“ ir kt.“

Kaip pasakoja berniuko tėvas, P.Kalyanas programuoja nuo šešerių. Šiai veiklai, kai nereikia eiti į mokyklą, jis skiria aštuonias valandas per dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: