Kompanija „Asus“ savo turimą „PadFone“ koncepciją norėtų panaudoti ir su „Windows“  (0)

Gamintojas „Asus“, kuris puikiai žinomas savo nešiojamaisiais kompiuteriais ir pagrindinėmis plokštėmis staliniams kompiuteriams, bando įsitvirtinti ir kitose rinkose. Planšetinių kompiuterių rinkoje sekasi neblogai, tačiau kompanija nori daugiau rinkos dalies hibridinių įrenginių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „Asus“ savo „PadFone“ koncepciją naudoja su „Google Android“ operacinė sistema. Jei kas nežinote, „PadFone“ sudaro du įrenginiai. Tai 10.1 colio planšetinis kompiuteris bei išmanusis telefonas viename. Esmė tame, jog į galinę dalį įstatę minėtą išmanųjį telefoną, visą darbą atlieka išmanusis telefonas, o planšetinis kompiuteris pasiūlo akivaizdžiai didesnį ekraną.

Kaip nurodo leidinys „Wall Street Journal“, pasak „Asus“ viceprezidento mobiliųjų įrenginių sektoriuje Bensono Lino, jo kompanija labai domina galimybė gaminti „Windows Phone“ išmaniuosius telefonus. O jei ji tai pradės daryti, pasiūlys ir naują „PadFone“ įrenginį su „Windows“ OS.

Nors daugiau detalių atskleista nebuvo, gana aišku, jog „Asus“ paruoštų „Windows Phone 8” išmanųjį telefoną, o 10.1 colio planšetiniame kompiuteryje galėtų veikti „Windows RT“ operacinė sistema. Tiesa tokių hibridų produktų kaina būna gana didelė dėl dviejų naudojamų įrenginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: