Kaip ir „Crysis 3“, „BioShock Infinite“ pamalonins galingų sistemų naudotojus (Video)  (8)

Artėja trečioji „BioShock“ frančizės dalis vardu „Infinite“, nes žaidimas pasirodys jau kovo 26 dieną. Vis labiau atslenkant žaidimo pasirodymo datai, kūrėjas „Irrational Games“ nusprendė atskleisti, kokių specifikacijų asmeninio kompiuterio reikės sužaisti šį žaidimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su minimaliomis specifikacijomis „Irrational Games“ labai nenugąsdino, nes žaidimą bus galima pažaisti su dviejų branduolių Intel Core 2 Dou šeimos procesoriumi ir „nVidia GeForce 8800GT vaizdo plokšte, tačiau kaip ir „Crysis 3” žaidimo atveju, rekomenduotini reikalavimai yra tiesiog milžiniški.

„BioShock Infinite“ reikalaus spartaus, esamos kartos keturių branduolių procesoriaus, bent jau 4GB darbinės atminties, o svarbiausia - „AMD Radeon HD 6950” arba „nVidia GeForce GTX 560” vaizdo posistemio. Abu produktai yra tiek pat greiti, kiek ir gana brangūs net ir šiuo metu.

Nežinia, ar tai turės kokią nors reikšmę AMD vaizdo plokščių turėtojams, tačiau žaidimo kūrėjas „Irrational Games“ patvirtino, jog DirectX 11 palaikymas buvo kurtas kartu su AMD. Taigi nieko keisto, jog žaidimas priklauso „Gaming Evolved“ programai, remiamai AMD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: