Lietuvis sukūrė įrenginį, kuris šildo patalpas degindamas vandenilį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vladas34 2013-01-22 23:34
is tiek komentaru niekas nieko nepakomentavo protingai. 1 zmogus rase kam gali panaudoti toki buda ir pritaikima, 2 fizikos mokitojo darba baige senai ir jau dirba senokai juveliru, kas pasekoje juvelirui reikia tokio daliko kaip didelio kiekio karsio o sunkei ir brangei yra isgauti naudojant brangias technoligijas deguoni acitelena ar dar kaska is balionu, o jam pigiau is vandens ir tikslas pasiektas. o apie hho yra labai daug informacijos budai isgavimo ir efektui pasiekti didesniui, jis pasirinko primitiviausia amperazo kelima su mazu voltazu, didesniam efektui pasiekti kiti naudoja jau daznio generatoriu ( auksto daznio generatoriu 10-600 Khz ) ko pasekoje didesnis efektingumas su mazesniu amperazu ir tuo paciu voltazu. o daugiau info tai pagoglinkit ( патенты С. Маера ) ir ( Ravi Cell ) ir seip kas domies tokiais dalikais tas naudojas jau pasidare is interneto susirinke geriausius varijantus ... ir dar jo skaiciavimasi kur tu gausi is maximos nusipirkes vejeli su tenu kuris naudotu kad is 3kw kad isgauti 3000c karsio ? ir su 3kw galetum spalvotaji metala liditi lituoti ir visokius dalikus isdirbineti su metalu.
Alfredukas 2013-01-23 00:23
Kas išvertus į suprantamą kalbą reikštų: "kuo šiluma brangesnė, tuo maloniau šildytis"
Suplysus_kojine 2013-01-23 00:41
Gerbemas Alfredukas, matai yra toks dalykas, as pries kokius 4 metus dariau universtite laboratorini darba, kaip tik sia tema (el. sroves nuostoliai elektrolizes metu) tad paciam reiktu pasidomet, bent truputi. Suzinotum, kad dalis sroves iskrauna priemaisu jonus, dalis jos pavirsta siluma, nuostoliai del varzos laidininke, bei elektrolite ir dar daug dalyku. Tad gali cia neskiest. Pvz. issodinnat vari is CuSO4 tirpalo, tik apie 80-90 porencu teorines sroves padaro "reikiama" darba, t.y issodina Cu. Tad gali pats paskaityt mokyklos kursa, nors to nebuvo mokoka mokykloj, tad kaip ir sakiau, nebludyk
punktyras 2013-01-23 01:10
Universitetas tamstai košės daug neįdrėbė tikriausiai. Elektrolizuojant vandenį gaunamas vandenilis ir deguonis, bei skystis įkaista. Sudeginus vandenilį su deguonimi, visa energija, įdėta vandens molekulių skaldymui, virsta šiluma. Tad galiausiai visa įdėta energija virsta šiluma. Ką ir reikėjo įrodyti.
Suplysus_kojine 2013-01-23 01:19
Gerai, kad paciam ikrete NE VISA SUNAUDOTA elektros energija padaro reikiama darba, t.y. suskaido vandeni i H2 ir O2, BUNA nuostoliai, tad santykinai galutinis H2 kiekis turi maziau potencialios energijos, negu buvo SUNAUDOTA elektros (naudinga, kuri padare reikiama darba, plius nuostolinga, pvz, kitu jonu iskrovimui, elektrolito ikaitimui). Negi taip sunku suprast?
vvv2 2013-01-23 08:48
- kolegijos absolventas "Suplyšusi_kojinė" yra dalinai teisus ta prasme, kad dalis energijos išspinduliuojama elektromagnetiniu lauku, dalis susikaupia naujuose elektrolizės produktuose, kurie nesudega.. - univero absolventas "Alfredukas" irgi teisus, viskas kada nors virs šiluma..
Shinigami 2013-01-23 08:54
Sakai ta patį ką ir prieš tave rašęs, bet vis tiek to ne matai. Šio įrenginio tikslas nėra suskaidyti HHO į H2 ir O2 jo tikslas yra sušildyti kambarį. Net jei tik 80% energijos yra panaudojama H2 išgavimui, o kita tik šildo vandenį. Galutiniame variante vis tiek visa elektrą virstą į šilumą. Taigi ir 100% NK. Nebent skaidomame tirpale bus jonų kurie dėl suteiktos energijos jungsis su kitais jonais ir sudarys kokias nors druskas. Ir šios druskos susidarimui bus sunaudota energija. Tada jau nebebus 100% NK. Bet jis vis tiek bus labai artimas jam. Žinoma dalį energijos vandens ir kitos molekulės gali iš spinduliuoti elektromagnetinių bangų pavidalų. Bet tai taip pat labai mažas kiekis energijos. Tad kokie 99,9% energijos turėtu virsti šiluma. Ko ir yra siekiama. O šitas daiktas yra labiau skirtas mokslo populiarinimui, o ne šilumos gaminimui. Bei savo pačio žinių ir sugebėjimų išbandymui.
Suplysus_kojine 2013-01-23 14:01
Tai kad as ne kolegija esu baiges, is kur cia istraukei, kad kolegija? Butent ne apie pati H2 deginima kalbu, o apie vandenilio isgavima is H2O t.y elektrolizeri. Ta pati rases, tai kad nedasyla ka noriu pasakyt. Vat VVV2 jau i ta puse Ir zmones, buk geri nerasykis vandens formule HHO tai visiska nesamone, jei jau norit empirines, tai geriau H20, o jei strukturines tai HOH, bet tik jau ne HHO