Naujosios kartos „PlayStation“ neva naudos ir AMD procesorių, ir grafinį posistemį  (3)

Kai daugelis šaltinių naujosios kartos žaidimų kompiuterius drąsiai vardina „PlayStation 4” ir „Xbox 720”, išlikime kuo galima objektyvesni. Visų pirma „PlayStation“ gali gauti „Orbit“ vardą, o „Microsoft“ žaidimų kompiuteris gali vadintis tiesiog „Xbox“ be jokių papildomų skaičių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artėjant abiejų naujos kartos žaidimų kompiuterių pasirodymams, nieko keisto, jog pasirodo ir daugiau gandų. Apie neva numanomas naujos kartos „Microsoft Xbox“ specifikacijas mes rašėme, tačiau kalbant apie „Sony“ gaminį paviešintos ypač detalios specifikacijos.

Teigiama, jog neva visą „PlayStation“ varys AMD lustai. Žaidimų kompiuteris naudos aštuonių branduolių, „Bulldozer“ architektūros procesorių, turės 8GB darbinės atminties, mažiausiai 160GB kietąjį diską, Blu-Ray optinį įrenginį, o grafika rūpinsis taip pat AMD suprojektuotas lustas.

Minėtos specifikacijos yra taip vadinamųjų „žaidimų kūrėjams skirtų žaidimų kompiuterių“ specifikacijos, tad jos gali kisti. Spėjama, jog „Sony“ panaudos APU tipo agregatą (jame yra ir procesorius, ir grafinis branduolys), nors pagaminti vieną galingą APU lustą, vietoje dviejų, yra žymiai brangiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (3)