„Apple“: Mes su savo „iPad“ planšetiniais kompiuteriais bandysime aplenkti „Microsoft Windows“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2013-01-26 12:49
Žiūrint, kaip suprasime, kas yra asmeninis kompiuteris... Jei kalbėsime apie tokius griozdus http://notebook.mynoxil.com/data_images ... M_1538.jpg , tai žinoma, kad jų laukia mirtis, o kompanijų, kurios prie jų ilgai užsisėdės, laukia ir bankrotas. Esu tikras, kad asmeninis kompiuteris jau per artimiausią penkmetį taps ne kuo kitu, o labai galingu planšetiniu kompiuteriu, jungiamu prie įvairiausių modulių, įskaitant klaviatūras, projektorius ir kt. Manau, viso šito reikalo greitis priklauso tik nuo procesorių gamintojų.
wolas 2013-01-26 15:02
Nieko nelaukia jokia mirtis. Planšetės tinka tik žaisti, o kažkokie transfomeriai su prijungiamais priedais manęs tikrai nevilioja + visada gauni geresni performance/kainos iš didesnio daikto, nebent vapšė užsilenktų galingų procesorių gamyba, kuriems reikia aktyvaus aušinimo. +Dirbti su touchscreenu plasnojant visą dieną tai... Neskaitant klaviatūros ir pelės prijungumo vartotojo sąsaja yra pirmiausia pritaikyta lietimui, o ne pelei = švaistoma vieta, o daryti dvejas skirtingas sąsajas yra durnizmas.
Paprastas_zmogus 2013-01-26 15:08
Skambino 1999-ieji. Klausė, kur tu dingęs.
Creatium 2013-01-26 16:14
, iPhone pardavimai tai tikrai nemažėja. Praėjusiais metais jų parduoda vėl rekordiniai skaičiai.
1hitkillhack 2013-01-26 17:11
Paprastas zmogau, o tu visada begsi su banda aviu? Dabar neziurima ar daiktas patogus, nasus ir praktiskas. Svarbu banda nusiperka ir "tai" tampa tobulumo virsune... Priprantama atsiprasant prie "sudu" ir galvojama, kad geriau uz tai nera...
Creatium 2013-01-26 17:19
O kokį tu telefoną naudoji, ne "šūdą"? Ar gal pats pasigaminęs? Bet kokį produktą nusipirk, tai tapsi avimi bandoje, kuri nusipirko "šūdą", nes kažkam tas daiktas nepatiks.
1hitkillhack 2013-01-26 17:29
gali buti toje aviu bandoje... bet gali vistiek matyti realu vaizda... pas mane note2, bet as nesakau, kad tai tobulumo virsune ir kad senesni telefonai yra atgyvenos ir kas juos turi, yra senamadiski ir panasiai... tiesiog pirkau telefona del keliu funkciju ir nesvarbu kad kiti aspektai nepatinka. Mano mintis buvo nukreipta pries tuos, kurie lygina pc/laptopus ir plancetes darbo atzvilgiu. Vartotojo sasajos patogumu, nasumu ir t.t
faktas 2013-01-26 19:09
Nelabai supratau...
deivec 2013-01-26 20:14
taip po metu...viskas bus serveriuose....visi turesime distancinius pultelius "apple" 7" ir gulesime lovoje....ir nebebus jau ne vieno PC :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
deivec 2013-01-26 20:17
visom keturiom uz tavo nuomone... na bet to kompanijos ir siekia...gi...reklamai gi isleidziami milijonai.... ! tai negi leistu siaip sau tuos milijonus....patys geriausi vartotojai..tai nemastantys vartotojai...perka apple....net negalvodami kodel butent apple...ar kita firma
dariusss 2013-01-26 20:49
man jusu komentarai primine i tuos niurzgus kurie kalbejo apie win7 kai jis tik isejo ale didesnio sudo nera su "faktas" daugiau ar maziau sutinku, kad tokiems daiktams http://notebook.mynoxil.com/data_images ... M_1538.jpg ateities nera, ateina kaip ir jiems dabar PC laikai. o del paciu planseciu ar hibridu dar metai kiti patobules procesoriai, patobules patys operacines sitemos ir galesim visiskai pilnavertiskai naudotis
1hitkillhack 2013-01-26 21:05
Pilnavertis naudojimas tikriausiai skiriasi kiekvieno vartotojo atzvilgiu... tikiu, kad pilnavertiskai galesi pasitikrinti fb ir pazaisti viena ar kita "spalvota" zaidimuka... Yra sriciu kur sis "zaisliukas" tikrai nepakeis jusu taip vadinamu prietaisu "be ateities"
MantasNo 2013-01-26 22:06
Touchscreenai apskritai nera "Tas" dalykas, kurio laukia sviesi ateitis, nes darbui liesti stikla ilgai nera sveika ir praktiska. Taip, jis bus populiarus dar eile metu, bet tikrai kazkoks naujas inputas perims lyderio vaidmeni. Koks nors ant rankos montuojamas sudukas? Valdymas mintimis?
dariusss 2013-01-26 22:18
Prasau pavyzdziu ir kokioms sritims netgi ateiti netiks?
1hitkillhack 2013-01-26 22:41
Zaidimai. (sudetingi, reikalaujantys patogios sasajos). Bet kokia sritis, kurioje reikia daug rasyti... ( aisku galima prisijungti klaviatura ir pele), bet cia jau gautusi transformeriai ar kazkas tokio. Sritis kurioje sistema turi buti stabili ir ijungta labai ilga laika.
Misanthrop 2013-01-27 00:25
Darbas reikalaujantis daug įvesties darbų, šokinėjimo tarp redaktorių(tabų) (pvz programavimas). Aišku, galima prijungti klaviatūrą ir pelę, bet gal tada jau geriau laptopą turėti? Ekrano lietimas nemanau, kad turi ateitį ir sutinku su prieš mane rašiusiu žmogumi, ateitis priklauso valdymui mintimis arba bent jau komandoms balsu. Vienas pliusas gal dar yra dydis, kompaktiškumas, bet tokiu atveju nusiperki kokį MacBook Air ir tas dalykas eliminuojamas. Pritarsiu taipogi tai nuomonei, kuri teigia, kad dabar visi kaip banda seka mada, nesvarbu, kad nevisada tie prietaisai būna naudingi ir patogūs. Planšetai geri žinių skaitymui ir šiaip puslapių vartymui internete - rimtesniam darbui ir multimedijai - kolkas ne.
Paprastas_zmogus 2013-01-27 14:16
O nepagalvojai, kad žmonės perka daiktą iš X firmos ne dėl reklamos, o tiesiog dėl to, kad "tinka ir patinka" ? Ar tavo galvoje neegzistuoja sąvoka "patinka" ?
1hitkillhack 2013-01-27 16:21
O ar visos naujoves pasiteisina? Kiek yra slamsto prigamninta, su nepatogiomis sasajomis ir visu kitu, bet yra zmoniu kuriems tai tinka ir patinka, vien del prekes zenklo ar del to, kad tai nusipirko milionas "aviu"... Jeigu man patogus senesnis daiktas su senesne sasaja? ko cia nesuprasti? Ir kodel manai, kad kazkokia naujove yra geresne, nei pries tai buvusi? kaip tu tai vertini? As zinau zmoniu, kuriems parodai blizguti ir svarbu jis naujas ir blizga... ir nesvarbu kiti dalykai, jie prisitaiko prie ju. Tas naujoves kuria tokie pat zmones kaip ankstesnes, tik esme ta, kad dabar rinka pilna ir bandoma iskisti bet ka, kad tik butu pelno.
Paprastas_zmogus 2013-01-27 16:46
Vienas dalykas yra sakyti "man tas patogiau", "man taip geriau" ir visai kita sakyti "durnizmas" vien dėl to, kad tau kažkas nepatogu ar nereikalinga.
g3n1us 2013-01-27 17:04
Slidus dalykas tos planšetės, kol kas jos neturi prošvaisčių pakeisti PC. Juos pakeis nebent geras geras dirbtinis intelektas planšetėje ir keletas rimtų patobulinimų.. O tai padaryti daugiausia šansų turi apple.. Nes visi kiti mėgsta tik vaikščioti pramintais takais. Nieko keisto, kad krinta PC pardavimai, juk dabar visi perkasi planšetes pabandymui, plius kompai ant tiek pakankamai galingi, kad niekas nebekeičia jų taip dažnai, verslas aplamai yra taupus sektorius, tad kompiuterius keičia dar lėčiau. Eilinis žmogus dabar nusipirkęs kompiuterį juo galės naudotis 5-7 metus, svarbu pats kompas atlaikytų, o galios daug kam pakaks, nebent Intel išgelbėtų savo kailį sukurdami kokį kompaktišką kvantinį procesorių.